Şimşek'ten net mesaj

Güncelleme Tarihi:

Şimşekten net mesaj
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2014 01:11

KARŞIYAKA’nın dümenine geçen Yusuf Şimşek, ikinci yarıya farklı başlangıç yapacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Oyuncularını Kuşadası kampında lige motive etmeye çalışan Şimşek, “Takım ilk yarı 18 maçta 26 gol yemiş. Bu çok yüksek bir rakam. Öne geçilen maçlarda sürekli puan kaybedilmiş. İlk planımız gol yememek olacak. İkinci yarıda maç başına gol yeme ortalamasını yarı yarıya azaltacağız. Artık ilk yarı yok, her şey sil baştan” dedi.

OYUN disiplininden 90 dakika kopmayacaklarını ekleyen Şimşek, “Geriye de düşsek demoralize olmayacağız. Takımıma, ilk yarıda fazla şans bulamayan gençlere güveniyorum. İyi bir kadromuz var ve bunu sahada göstereceğiz. Değişimi herkes fark edecek” diye konuştu. Muhammet ve Tayfun’un da oynayabilecek duruma gelmesiyle KSK’de tek eksik Gökhan Aydaş kaldı.

10 yıl sonra

KARŞIYAKA, eski teknik direktörlerinden Reha Kapsal’a 10 yıl sonra pazar günkü Ş.Urfa sınavıyla ilk kez rakip olacak. Deneyimli teknik adam son olarak 28 Şubat 2004’te yeşil-kırmızılı ekibi Ankaraspor’la 3-1 mağlup etmişti.

Onur olmadı

Haberin Devamı

KADROSUNU takviye etmeye çalışan Kaf-Kaf, Boluspor’dan eski futbolcusu Onur Türk’ü gündeme aldı ama transferi gerçekleştiremedi. Onur’la ücrette pürüz çıktı. Can Erdem’in Ankaraspor’dan bonservisini almasını bekleyen yeşil-kırmızılı ekip T.Linyit’ten Cafercan Aksu’yla da görüşüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!