Sezonun ilk gemisi

Güncelleme Tarihi:

Sezonun ilk gemisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2010 00:00

Bodrum’da iki yıl önce hizmete giren Yolcu Gemisi İskelesi’ne dün 08.00’de Antalya’dan gelen Malta bayraklı “Spirit Of Advanture” isimli yolcu gemisi demirledi.

Haberin Devamı

Çoğunluğu İngiliz 231 turist erken saatlerden itibaren Bodrum çarşısına akın etti. Alışveriş yapan turistlerin çoğunlukla halı ve kilim türü hediyelik eşyalar aldığı dikkat çekti. Daha sonra rehber eşliğinde Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi, Antik Tiyatro, Kral Mousolos’un Mezarı ve Myndos Kapısı’nı ziyaret eden turistler, bol bol fotoğraf ve görüntü çekti. Sezonun ikinci gemisi 24 Nisan’da yine Antalya’dan gelecek.

İsraillilere özel karşılama

BODRUM’a sezonun ilk İsrailli turistleri geldi. Milas- Bodrum Havalimanı’nda Flying Carpet Operasyon Müdürü Özden Çelik ve rehberlerin ellerinde karanfil ve lokumlarla karşıladığı İsrailli turistler beş yıldızlı Diamond Of Bodrum ve World Of Wonders Resort Otel’e yerleşti. Turistlerle birlikte gelen Flying Carpet tur operatörü Moşe Tovi de “Son iki yılda Türkiye’ye gelen İsrailli turist sayısında yaşanan düşüşü bu yıldan itibaren telafi etmeye çalışacağız. Anormal bir gerginlik olmazsa her yıl yaklaşık 150 binin üzerinde gelen turist sayısında artış bekliyoruz” diye konuştu.
Flying Carpet Operasyon Müdürü Özden Çelik, Telaviv-Bodrum arasındaki uçak seferi sayısını artıracaklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!