Şeytan ailesi!

Güncelleme Tarihi:

Şeytan ailesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2014 01:11

ALTINORDU Futbol Direktörü Murat Dizdar, kadrodaki oyuncuların birçok kulübün transfer listesinde bulunduğunu, bu durumun kendileri için sürpriz olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Tekliflerden gurur duyduklarını ama şu an için satılık futbolcularının bulunmadığını belirten Dizdar, “Altınordu’nun yükselmesi sistem içindeki herkesin yükselmesidir” dedi.

Hep daha İlerİye

“Futbolcularımızın kariyer planlarını birlikte yapıyoruz” diyen Dizdar, şöyle devam etti: “Altınordu patenti altında, aile ortamında kendilerini geliştiriyorlar. Bu da bizi başarıya taşıyor. Önümüzdeki 2 yıl içinde yurt içi ve dışından yetenekli Türk gençlerini takıma kazandıracağız. Daha da iyi yarışmacı takımlar oluşturacağız.”

Altınordu'ya İZVAK tacı

2. Lig Kırmızı Grup’ta ilk yarıyı lider tamamlayan Altınordu, İzmirgücü Spor Vakfı’nın (İZVAK) geleneksel yarışmasında da ödüllere ambargo koydu. Öcal Uluç başkanlığındaki jüri, Yılın Başarılıları Yarışması’nda Altınordu’yu İzmir’de ilk yarının en başarılı takımı, Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu’nu teknik adamı, golcüsü Gökhan Karadeniz’i de en başarılı futbolcusu seçti.

Haberin Devamı

En centilmen takım Altay, en centilmen seyirci Menemen Belediyespor taraftarı, en centilmen futbolcu İzmirspor’dan Kemal olarak belirlendi. UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi ilk temsil eden Konak Belediyespor ve futbol hayatına İzmir’de başlayan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü, A Milli Takım Antrenörü Hamza Hamzaoğlu’na özel ödül verilmesi kararlaştırıldı. Ödüller ay içinde dağıtılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!