Sevgilisinin evinde kurşun yağdırdılar

Güncelleme Tarihi:

Sevgilisinin evinde kurşun yağdırdılar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2008 00:00

Halı mağazası sahibi Ali Gürbüz, yasak ilişki yaşadığı ileri sürülen sevgilisinin evinin balkonunda öldürüldü. Sevgilisi ve babası gözaltında.

AYDIN’ın Nazilli İlçesi’nde, halı mağazası sahibi Ali Gürbüz, yasak ilişki yaşadığı ileri sürülen sevgilisi M.Ö.’nün evinin balkonunda kimliği belirsiz bir kişi tarafından, tabancayla vurularak öldürüldü. Olay, Altıntaş Mahallesi, 129 Sokak, Numara 39’da, önceki gün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, evli, iki çocuk babası Ali Gürbüz (31), yaklaşık iki senedir yasak aşk yaşadığı ileri sürülen tezgahtar sevgilisi M.Ö.’nün (21) evine gitti. Evde oturdukları sırada, zil çalınca, Ali Gürbüz, ikinci kattaki evin balkonuna çıkarak, gelen kişinin kim olduğunu öğrenmek istedi.

3 BOŞ KOVAN BULUNDU

Bu sırada, kimliği belirsiz bir kişi tarafından kurşun yağmuruna tutulan Gürbüz, göğsünden yaralandı. Kanlar içinde yere yığılan Gürbüz, üç aylık hamile olduğu öğrenilen sevgilisi M.Ö. ve silah sesini duyarak gelen komşularının çağırdığı ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Gürbüz, tüm müdahalere rağmen kurtarılamadı.

Gözaltına alınan baba kızın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede üç boş kovan ele geçirildi.

2 yıldır birlikteydiler

Kurtarılamadı

Göğsünden vurulan Ali Gürbüz kurtarılamadı.

Baba kız gözaltında Polis, sevgilisi olduğu ileri sürülen 3 aylık hamile M.Ö. ile berber babası B.Ö.’yü (46) gözaltına aldı. Baba kızın sorgusu sürüyor.

Eşi de dört aylık hamile

AKP Aydın İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Akif Gürbüz ile ve AKP Nazilli Belediye Meclis Üyesi Süleyman Gürbüz’ün kardeşi olan Ali Gürbüz’ün ailesiyle arasının bir süredir yasak aşkı nedeniyle açık olduğu bu nedenle üzerindeki tüm gayrimenkullerin de alındığı öğrenildi. Malatyalı olan Ali Gürbüz’ün resmi nikahlı eşinin de dört aylık hamile olduğu belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!