Sevgi yastıkları ile bize yaslanabilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Sevgi yastıkları ile bize yaslanabilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2012 00:00

Akhisar’da Türkiye Yardımseverler Derneği üyelerinin yaptığı ve adına “Sevgi yastıkları ile bize yaslanabilirsiniz” kampanyasıyla gelir elde edecek.

Haberin Devamı

TÜRKİYE Yardımsevenler Derneği Akhisar Şubesi’nin 35. kuruluş yıldönümü, Selçuk Restoran’da yemekle kutlandı. Nursen İzmirlioğlu başkanlığında, Halime Orhun, Pervin Merde, Ayhan Karakuş, Sevil Yavuz, Hatice Kuzulu, Şuküfe Dutlulu ve Leyla Varış’tan oluşan yönetim kurulunun düzenlediği etkinliğe 100’ü aşkın üye katıldı. Etkinlikte “Sevgi yastıkları ile bize yaslanabilirsiniz” kampanyası başlatıldı ve üyelerden Rukiye Çay’ın yaptığı üç yastık, Nermin Karamanlıoğlu, Sevgi Akçalı ve Şuküfe Dutlulu tarafından 200’er lira karşılığında alındı.

Başkan İzmirlioğlu, “35 yılda yardımsever Akhisarlıların katkıları ile ihtiyaç sahiplerine yakacak, yiyecek yardımları yaparken, çalışkan öğrencilerimize de burs veriyoruz. 2012 yılında çıtamızı daha ileriye taşımak istiyoruz. Kampanya ile yardımlarımaza devam edeceğiz. Her üyemiz bu yastıklardan yapacak. Yastıkları özel günlerde ve yemeklerde açık artırma ile satacağız” dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!