Sessiz sedasız iyilik

Güncelleme Tarihi:

Sessiz sedasız iyilik
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2015 01:23

YARIM asrı aşkın süredir kentteki kamu hastanelerine sessiz sedasız yardım eden, pek çok hastanın yüzünü güldüren İzmir Hastanelerine Yardım Derneği, son olarak Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne el uzattı, 25 motorlu karyola, 200 yatak, 200 alez, 200 battaniye ve 2 EKG cihazı bağışladı, ek 200 karyola için de kolları sıvadı.

Haberin Devamı

Derneğin Başkanı Opr. Dr. Nail Ceyhan, bugüne kadar yardımları mütevazılıkla yürüttüklerini belirtti. Bu tür faaliyetlerinin duyurulmasının örnek olacağının hatırlatılması üzerine konuşan Ceyhan, “Derneğin çoğunluğu tıp camiasından olan üyeleri, gönüllülük esasına dayanarak hiçbir menfaat beklentisi içinde olmadan yıllardır hastanelere yardımcı oluyor. Duyduğumuz manevi tatmin her şeyin üstünde” dedi.

Sessiz sedasız iyilik

200 KARYOLA MÜJDESI

Ceyhan, “Hastane için gerekli yardımları tespit ettikten sonra tedarikçileri araştırıyoruz ve en uygun fiyat verenden alıyoruz. Bundan sonraki aşamada Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Hastanesi’ne yataklara ilave olarak 200 karyola yardımı yapmak istiyoruz” diye konuştu. Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Enver Yalnız, Ceyhan’a teşekkür belgesi sundu, “Derneğin geçmişte de bize birçok yardımı oldu. Örneğin; 2011’de 250 nevresim, 10 hasta karyolası, 2013’te çok önemli ihtiyaç olan 140 nebül, 2014’te 11 refakatçi koltuğu tedarik etti” bilgisini paylaştı.

Haberin Devamı

ÖRNEK BİLANÇO

Derneğin bağışları sadece cihaz, tıbbi malzeme, kuvöz, hasta monitörü, diyaliz koltuğu, çamaşır makinesi, muayene masası, ameliyathane masası, anestezi cihazıyla sınırlı kalmadı. Ameliyathane tadilatı, bina, çatı onarımı, badana-boya, cephe düzenleme, depo, eczane, ambar düzenlemeleri, mutfak malzemesi gibi birçok ihtiyaçta yardıma koşuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!