Sergilerden

Güncelleme Tarihi:

Sergilerden
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2001 00:00


Haberin Devamı

Moroğlu ilk kez

LEONARDO Sanat Galerisi, ressam Şebnem Moroğlu'nun ilk kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor. Resmi hayatın bir parçası olarak gören ve günlük hayattaki çocuksu, doğal ve samimi yaklaşımı resimlerine aktarmaya çalışan sanatçının eserleri 12 Mart'a kadar gezilebilecek. Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

Geçen bin yıldan...

GRAFİKER ressam Reha Yalnızcık'ın ‘‘Geçen Bin Yıldan Birkaç Yıl’’ konulu 43'üncü sergisi Aphrodie Sanat'ta açıldı. Devlet Güzel Sanatlar Yüksek Okulu Grafik Sanatlar Bülümü'nden mezun Yalnızcık, sanat yönetmenliği ve çizerlik yaptı. Çevre içerikli çalışmaları UNICEF ürünlerinde yer aldı. 54 parçadan oluşan sergi 17 Mart'a kadar açık kalacak.

Değişimin resimleri

DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Temel Tasarım ve Temel Sanat Eğitimi Öğretim Görevlisi Aygün Arslan, 31 yağlıboya çalışmasının yer aldığı sergisini Adnan Franko Sanat'ta açtı. Sanatçı resimlerinde günümüze kadar gelen tarihsel süreç içinde her alanda yaşanan değişimi yorumluyor. Arslan'ın sergisi 17 Mart'a kadar görülebilir. Evren ATALAY

Candaş Temizocak’ta

MARMARA Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitim Bölümü Öğretim Görevlisi Ali Candaş'ın eserleri Temizocak Sanat'ta beğeniye sunuldu. Sanatçının 45'inci kişisel sergisinin açılışı çok sayıda sanatseveri bir araya getirdi. Sergi, 17 Mart'a kadar gezilebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!