Şantaj olayında sevgili kavgası

Güncelleme Tarihi:

Şantaj olayında sevgili kavgası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2000 00:00

Haberin Devamı

İZMİR'de turizmci F.N.Ö., kendisinden tehdit ve şantaj yoluyla para sızdırdığını öne sürdüğü avukat kardeşlerden Yavuz Kuru'nun,‘‘O benim sevgilimdi. Ayrılınca kıskançlığından benden intikam almak için komplo hazırladı’’ şeklindeki iddialarını reddetti. F.N.Ö. avukatı Ercan Şölen aracılığıyla ‘‘O benim asla sevgilim olamaz. Aramızda kesinlikle bir gönül ilişkisi geçmemiştir. Gerçek olan bir şey varsa, Yavuz Bey'in bürosunda şantaj yoluyla para alırken suçüstü yapılmasıdır’’ dedi.

F.N.Ö. ve arkadaşı B.Ç.'nin avukatı Ercan Şölen, savcının talimatıyla suçüstü yaptıklarını belirterek ‘‘Bizim saklayacak, gizleyecek birşeyimiz yok. İlerleyen safhalarda ne olacağını hep beraber göreceğiz. Yavuz Bey sıkışmış durumda. Yapacak hiçbirşeyi yok. Müvekkilimin manevi kişiliğine hakaret ederek hiçbir yere varamaz. Müvekkilimle asla bir gönül ilişkisine girmiş değil. Daha önceden bir icra davası nedeniyle avukatlığını yapmış o kadar. Bu süreçte de herkesin hatıra olsun diye çektirebileceği şekilde birlikte bir fotoğraf çektirilmiş. Biz, bu fotoğrafı ileride kuracağı bir oyun için de çaktırmadan çektirmiş olabileceğini düşünüyoruz. Bu adamlar sabıkalı, birkaç yıl önce haksız icra takibi yaptıkları için 3 ay meslekten men edilmişler. Bunlardan herşey beklenir’’ dedi.

Belge fotoğraf

ŞANTAJ iddialarını reddeden ve kendisine komplo kurulduğunu ileri süren Avukat Yavuz Kuru ise, ‘‘F.N.Ö.'yle tam bir ay aşk yaşadık. Geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda Bodrum'da Clup Dedeman'da üç gün geçirdik. Bunu ispat edebilecek şahitlerim de var. O fotofraftan ne kadar samimi olduğumuz da görülüyor zaten. Birlikte olduğumuz dönemde ona açıktan 30 bin mark borç para vermiştim. Bir süre sonra beni başka bir kızla yakalayınca kıskançlık yapıp kavga etti. Sonrasında ayrıldık. Borcunu ödemesini istediğimde de vermek istemedi ve kıskançlığından böyle bir komplo hazırladı. Herşey mahkemede belli olacak. Gerçek neymiş herkes görecek’’ dedi.

ŞANTAJ yoluyla para alırlarken suçüstü yapıldığı ileri sürülen avukat kardeşler Yavuz ve Ferhat Kuru'nun bürosunda yapılan aramada 30 adet boş askeri kimlik kartı ile 26 adet çıplak kadın fotoğrafı ve bazı müstehcen konuşmaların bulunduğu ses kasetleri bulunmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!