Salih Uçan moral verdi

Güncelleme Tarihi:

Salih Uçan moral verdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2015 15:43

İTALYA’nın Roma takımında forma giyen Salih Uçan, Altınordu’nun U19 Milli Takım’daki genç yetenekleri Cengiz Ünder, Fatih Aktay, Alican Özfesli ve Yusuf Acer ile Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Tesisi’nde buluştu. Ümit Milli Takım kampında bulunan Salih, Belçika ile karşılaşacak ay yıldızlı oyunculara moral verdi.

Haberin Devamı

Salih, "Bugün Roma’da sahaya korkusuzca çıkıyorsam, bu altyapıda gördüğüm eğitim sisteminin başarısıdır. Bana özgüven kazandıran, teknik gelişimimi sağlayan hocalarıma çok şey borçluyum. Bulunduğunuz yerin kıymetini bilin ve çok çalışın" dedi. Salih, İzmir’de yetiştikten sonra önce Fenerbahçe, ardından Roma’nın yolunu tutmuştu.

CENGİZ UÇUYOR

Altınordu’nun genç yeteneği Cengiz Ünder, şimdiden transfer piyasasının gözde isimleri arasına girmeyi başardı. Kırmızı lacivertlilerde geçen sezon tüm dikkatleri üzerine çeken 18 yaşındaki yıldız adayı, değerini hızla katladı. PTT 1’inci Lig’de piyasa değerlerini güncelleyen transfermarkt.com.tr internet sitesininin verilerine göre Cengiz’in daha önce 350 bin euro olarak açıklanan bonservis değeri 1.2 milyon euro olarak değişti. U19 Milli Takım’daki Cengiz, geçen sezon 20 maçta 5 gol attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!