Sağlıcakla gel Çetin

Güncelleme Tarihi:

Sağlıcakla gel Çetin
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2014 01:16

İZMİR’de erken doğumdan kaynaklanan bir hastalık yüzünden yürüyemeyen, acil ameliyat gerekince pek çok hayırseverin seferber olduğu Çetin Yıldız için ilk müjde geldi.

Haberin Devamı

Çetin, Karşıyaka Yapı Müteahhitleri Derneği’nin (KAMDER) desteğiyle bugün ameliyat olacak. Dönüşte de Bornova Erke Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde uzman bir çocuk fizyoterapistinden haftanın 5 günü yardım alacak.

Umutlarımız arttı

Anne Nurcan Yıldız, büyük mutluluk yaşadıklarını, Çetin’in yürümesi için umutlarının arttığını belirtti. Ameliyatı Çetin’in küçük yaştan bu yana doktoru olan Prof. Dr. Muharrem İnan’ın gerçekleştireceğini belirten Nurcan Yıldız, şunları söyledi:

“Son dönemde öyle güzel mutluluklar buldu ki bizi. Meğer ne iyi insanlar varmış. Ameliyat olacağını öğrendiğinde Çetin’i görmeliydiniz. Çok mutlu oldu. Daha İzmir’den İstanbul’a hareket etmeden bize yardımcı olan özel eğitim merkezini de ziyaret ettik. Çok iyi karşılandık. Hayırseverler sadece ameliyatı değil sonrasını da düşündü.”

Haberin Devamı

Gelecek için umutlandık

KAMDER adına konuşan Metin Pamukçu ise aynı zamanda ofisine çok yakın bir yerde oturan Çetin’in durumunu öğrenince dernek olarak yardım etmeye karar verdiklerini belirterek, “Bunun insanlık görevi olduğunu düşünüyoruz. Küçük katkıları birleştirerek bir çocuğun mutluluğuna vesile olmak da bizi çok mutlu etti” diye konuştu. Çetin’in ameliyatı için pek çok hayırseverin katkı yapmak için birleşmesinin de çok duygu verici olduğunu belirten Pamukçu, “Bu da bizi sadece Çetin’in yürümesi için değil gelecek adına da umutlandırıyor” diye konuştu.

Sağlıcakla gel Çetin

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!