SAĞLAM aday adayı

Güncelleme Tarihi:

SAĞLAM aday adayı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2011 00:00

MANİSA’da çeşitli özel şirketlerde genel müdürlük yaptıktan sonra emekli olan CHP üyesi Bülent Sağlam, milletvekiliği aday adaylığını açıkladı.

Haberin Devamı

CHP Merkez İlçesi’nde miletvekiliği aday adaylığını açıklayan Bülent Sağlam, öncelikli amacının hem Manisa’yı hem partisini Ankara’da en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. Milletvekili seçildiği takdirde Manisa için yapacağı projeler hakkında bilgi veren Sağlam, “Öncelikli hedefim Manisa ve ilçelerini zeytinle zeytinyağı teşvik bölgesi kapsamına almak. Merkezde ve nüfusu 50 binin üzerindeki ilçelerde ‘Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu’ kurulması ile ilgili TBMM’ye yasa teklifi vereceğim. İlçe OSB’lerin ‘Yatırım Öncelikli Teşvik Bölgesi’ kapsamına alınması için çaba göstereceğim. Manisa bölgesinde ‘Tarıma Dayalı Sanayinin’ gelişmesine yönelik her türlü proje ve çalışmaların içersinde olacağım” diye konuştu.

AK Parti Manisa gençlere emanet

Haberin Devamı

AK Parti Manisa’da 33 yaşındaki İl Başkanı Murat Baybatur’dan sonra Merkez İlçe Başkanlığı’na da 35 yaşındaki Berk Mersinli atandı. Daha önce İl Gençlik Kolları yönetiminde olan Baybatur ve Mersinli ikinci kez birlikte çalışma fırsatını yakaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!