Rotary Kulüpleri Projeleri Yarıştı

Güncelleme Tarihi:

Rotary Kulüpleri Projeleri Yarıştı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2012 00:00

Uluslararası Rotary 2440'ncı Bölge Federasyonu adına Karabağlar Çalıkuşu Rotary Kulübü tarafından düzenlenen “Rotary Kulüpleri Projeleri Yarışıyor” adlı proje yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Bölgedeki Rotary Kulüplerinin daha etkin ve başarılı projeler yaratıp uygulamalarını teşvik etmek ve bu şekilde topluma daha faydalı olunmasını sağlamak amacıyla Uluslararası Rotary 2440'ncı Bölge Federasyonu adına Karabağlar Çalıkuşu Rotary Kulübü tarafından düzenlenen “Rotary Kulüpleri Projeleri Yarışıyor” adlı proje yarışması ödülleri sahiplerini buldu.


Jürinin yaptığı değerlendirme sonucunda “Bir Tuğla'da Sen koy” adıyla başlayan ve “Sevgi Çatımız Altında- Ege Üniversitesi Çocuk Acil Servisi Travma Bölümü'ne cihaz temini” projesi nedeniyle “Kurumsal Sosyal Sorumluluk Sağlık Özel Ödülü” Gündoğdu Rotary Kulübü'ne, başlatılmış olan ve devam eden “Urla Kadıovacık Köyü'nü Kalkındırma Projesi” nedeniyle “Kurumsal Sorumluluk Çevre Ödülü” Urla Rotary Kulübü'ne, Nar Taneleri Engelli Rehabilitasyon Merkezi'ndeki engelli çocuklara eğitim verilerek ürettikleri bileklerin satışından elde edilen gelirin bir kısmının çalışan engelli çocuklara, diğer kısmının sa Tülay Aktaş İşitme Okulu'ndaki projelere destek verilmesini sağlayan “İçindeki Sevgili Renklendir” adlı projeyle “Kurumsal Sorumluluk Eğitim Özel Ödülü” ise Kültürpark Rotary Kulübü'ne gitti. “Guvernörlük Özel Ödülü” ise Bursa Nilüfer Belediyesi desteğiyle Spastik Engelliler için bina kurma ve yaşatmayı amaçlayan “Sermer Spastik Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi” projeleriyle Bursa Çekirge Rotary Kulübü'ne gitti.

Haberin Devamı


Ödüller Ev sahibi Karabağlar Çalıkuşu Rotary Kulübü Başkanı Nevin Can ve UR 2440 Bölge Federasyonu Guvernörü Güneş Ertaş tarafından verilmesinin ardından UR 2440'ncı Bölge Halkla İlişkiler Seminer Programına geçildi. Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı- Dokuz Eylül Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doc. Dr. Cengiz Üzün'ün Oturum Başkanlığı'nı yaptığı Panelde Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi- Halkla İlişkiler ve Tanıtım Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aylin Göztaş “Tematik Çerçeve”, İzmir Reklamcılar Derneği Başkanı Murat Türkay “Profesyonel İletişimci Gözüyle STK İmajı Nasıl Kurulur”, Tesco Kipa Kurumsal İletişim Müdürü Nazlan Ertan “Basınla İlişkiler Nereden Nereye”, Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ferah Orundaş Onat ise “Dijital Medya'da İletişim Yönetimi” ni anlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!