Poyrazcan yeni pazarlara açıldı

Güncelleme Tarihi:

Poyrazcan yeni pazarlara açıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2015 16:47

Ege Bölgesi’nin zeytinyağlarını 9 yıldır tüketicilerle buluşturan Poyrazcan Gıda 28 ülkeden 550’yi aşkın firma ve binin üzerinde markanın yer aldığı Worldfood İstanbul Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nda ürünlerini sergiledi.

Haberin Devamı

Poyrazcan yeni pazarlara açıldı

İstanbul’da gıda sektörünün buluşma noktası olan fuarda ürünlerinin büyük ilgi gördüğünü ifade eden Poyrazcan Gıda Genel Müdürü Soykan Yanya, Fuarın kendileri için çok verimli geçtiğini söyledi. Fuara 28 ülkeden 550’yi aşkın firma ve binin üzerinde markanın katıldığını dile getiren Yanya, "Fuarlar bizim için çok önemli. Biz sadece yurt içinde değil, yurtdışında da önde gelen gıda fuarlarına katılıyoruz. Her fuarda çok ilgi görüyoruz. İstanbul Fuarı’nı da ziyaret eden firma temsilcileri standımıza büyük ilgi gösterdi. Birçok yeni iş bağlantısına imza attık. Özellikle Ortadoğu ve Afrika pazarından gelen firmaların temsilcileri bize büyük ilgi gösterdi. Önümüzdeki dönem yapacağımız anlaşmalarla bu pazarlardaki payımızı artıracağız" dedi.

Haberin Devamı

Tekeli İTOB Organize Sanayi Bölgesi’nde 10 bin metrekare alana kurulan yeni ve modern tesislerinde üretimlerini sürdürdüklerini belirten Yanya, yılda 4 bin ton üretim kapasitesine sahip olduklarını söyledi. Yeni tesis ile birlikte yurt içi ve yurtdışından gelen taleplere daha hızlı cevap verdiklerini anlatan Yanya, yeni tesislerinde çalışan sayılarının daha da arttığını vurguladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!