"Potanın Yıldızları Turnuvaları"

Güncelleme Tarihi:

Potanın Yıldızları Turnuvaları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2015 16:28

FUTBOLUN dışındaki alternatif spor branşlarına destek veren Karşıyaka Belediyesi, basketbola yeni yetenekler kazandırmak için "Potanın Yıldızları Turnuvaları" başlattı.

Haberin Devamı

İlçenin farklı mahallelerinde gerçekleştirilecek organizasyonlarda, 5’er kişilik gruplar bireysel olarak birbirleriyle yarışacak. Belirli noktalardan atışlar yapılacak ve en kısa sürede en çok topu potaya sokmak hedeflenecek. Puanlama usulüne göre gerçekleştirilecek turnuvalarda derece girenlere ödül verilecek, her mahallede seçilen gençler daha sonra genel turnuvada kozlarını paylaşacak.


Karşıyaka Arena’da düzenlenen ilk turnuvaya katılan 35 sporcu en yüksek puanı toplayıp, bir üst tura çıkabilmek için kıyasıya yarıştı. Turnuvada Berkant Şengül birinci, Barkın Kayatürk ikinci, Efe Gencer üçüncü oldu. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Aktif Şehir unvanıyla taçlandırdığımız sportif faaliyetlerimizi, sürdürülebilir hale getirmek için çalışıyoruz. Bir yandan tesis sayısını artırıyor, diğer yandan genç sporcuları yetiştermek için çaba sarfediyoruz. Karşıyaka’da her yaşta ve her branşta sporu desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

BAKMADAN GEÇME!