Pompalı tüfekle birahaneyi bastı

Güncelleme Tarihi:

Pompalı tüfekle birahaneyi bastı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2008 00:27

Sevilla-Fenerbahçe maçı nedeniyle dolu olan birahaneye alınmayan öfkeli adam pompalı tüfekle birahaneyi basıp rastgele ateş açtı. Bir müşteri ölürken, garson da yaralandı.

MANİSA’nın Alaşehir İlçesi’nde, yer olmadığı gerekçesiyle alınmadığı birahaneye pompalı tüfekle basan S.K.’nın açtığı ateş sonucu bir müşteri öldü, garsonlardan biri de yaralandı. Olay, Beşeylül Mahallesi süleyman Demirel Caddesi, Kapalı Pazaryeri karşındaki Efes Birahanesi’nde, önceki gün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. S.K., (23) İçki içip, eğlenmek için Efes Birahanesi’ne gitti. İddiaya göre, S.K., Sevilla-Fenerbahçe takımları arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle dolu olan birahaneye, yer olmadığı gerekçesiyle alınmadı. İki saat sonra birahaneye tekrar gelen S.K., elindeki pompalı tüfekle rastgele altı el ateş etti. Açılan ateş sonucu Alaşehir Tapu Sicil Müdürlüğü’nde 10 yıldır hizmetli olarak çalışan iki çocuk babası Ergün Seymen, (43) kafasından vurularak olay yerinde yaşamını kaybetti. Barda içki dolduran garson Süleyman Korhan (34) de başından yaralandı. Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda çevrede çalışma başlatan polis ekipleri S.K.’yi bir kahvehanede yakalayarak gözaltına alındı.

Gözümü hastanede açtım

Garson Süleyman Korhan’ın durumunun iyi olduğu hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi. Olay anında barda içki doldurduğunu belirten Korhan, "Sırtım dönüktü. Bir an da silah sesleri gelmeye başladı. Başımdan vuruldum. Sonra bayılmışım. Gözlerimi açtığımda hastanedeydim" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!