Poliste 24 saat

Güncelleme Tarihi:

Poliste 24 saat
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2011 20:13

BAYRAKLI-Pazarda soyulduÖzkanlar Pazaryeri’nde önceki gün 14.00 sıralarında meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, yanına yaklaştıkları Demet Tüfek’in çantasında bulunan ve içinde 30 TL para, kredi kartları, nüfus cüzdanı olan cüzdanını alarak kaçtı.

Haberin Devamı

BORNOVA

Akü hırsızları

Çamdibi 6240/2 Sokak’ta önceki gün saat 06.00 sıralarında yaşanan olayda, kimliği belirsiz hırsız ya da hırsızlar, Orhan Yakışır’a ait park halindeki kamyonun iki aküsünü yerinden sökerek çaldı.

BORNOVA

Çantası çalındı

Pınarbaşı Kemalpaşa Caddesi’nde, Selda Aktaş’ın yakıt almak için durduğu sırada, kimliği belirsiz şahıslar, otomobilin açık kalan camından uzanıp içinde 200 TL parayla kişisel eşyaları bulunan çantayı alarak kaçtı.

BUCA

Bisikleti gitti

Buca 637/12 Sokak’ta önceki gün 04.00 sıralarında yaşanan olayda, kimliği belirsiz hırsız ya da hırsızlar, Emre Bolat’ın, zincirle bağlı bisikletini çaldı.

BORNOVA

Düdüklü patladı

Altındağ Koşukavak Mahallesi 4240 Sokak’-ta bulunan bir işyerinde patlayan düdüklü tencerenin kapağı, çalışanlardan Selime Tunca’yı yaraladı. Hastaneye kaldırılan Tunca’nın durumunun iyi olduğu bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!