Poliste 24 saat

Güncelleme Tarihi:

Poliste 24 saat
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2008 00:07

Buca Camiden hırsızlık

ÆBİR camiye namaz kılmak için giden Hüseyin Erkoç’un askıya astığı montunun cebinden cep telefonu çalındı. Olay saat 14.00 sıralarında Dumlupınar Mahallesi, Erdem Caddesi’nde bulunan camide meydana geldi. Namaz kıldıktan sonra montunun cebinde cep telefonunun olmadığını gören Hüseyin Erkoç, polise gidip şikayetçi oldu.

Gaziemir Kamyonet çalındı

Æ POLİSE başvuran Fırat Yıldırım, park halindeki kamyonetinin çalındığını bildirerek şikayetçi oldu. Binbaşı Reşatbey Mahallesi’ne park ettiği kamyonetini sabah kalktığında yerinde bulamayan Fırat Yıldırım, yerinde olmadığını görünce durumu polise bildirdi. Polis, kamyoneti kimin çaldığını belirleyip, yakalamak için çalışma başlattı.

KARŞIYAKA

Gasp iddiası

Æ YOLDA yalnız başına yürüyen Barış Tanış’ın önünü kesen kimliği belirsiz kişiler darp edip cüzdanını ve cep telefonunu aldı. Soğukkuyu Mahallesi, 6065 sokak, üzerinde tek başına yürüyen Tanış’ın önünü kesen kimliği belirsiz kişiler, darp edip cebinden, içerisinde banka ve kimlik kartları bulunan cüzdan ile cep telefonunu alıp kaçtı.

karŞIYAKA

Altınları aldılar

ÆÖRNEKKÖY’de Cem Ersoy’un evine giren hırsız ya da hırsızlar altın takılar ile dizüstü bilgisayarı çaldı. Nergiz Mahallesi, 1775/2 Sokak’taki evine gelen Cem Ersoy, kapının açık ve içerininde dağınık olduğunu gördü, polise şikayette bulundu. Evde polisle birlikte yapılan incelemede, içeriden çok sayıda altın takı ve 2 dizüstü bilgisayar çalındığını anlaşıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!