Piriştina oy istedi

Güncelleme Tarihi:

Piriştina oy istedi
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2009 20:07

DSP Konak Belediye Başkan adayı Erdal İzgi’nin seçim çalışmalarına katkı veren unutulmaz başkanın eşi Mine Piriştina Kemeraltı’nda esnaf ve İzmirlilerle buluştu.

Haberin Devamı

izmir Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Ahmet Piriştina’nın eşi Mine Piriştina, “Ahmet Piriştina, ailesini İzmirlilere emanet etti. Ben de dsp’den meclis üyesi adayı olan oğlum Levent Piriştina ve Başkan adayı Erdal İzgi için sizden oy istiyorum” dedi.İzgi ve Piriştinalar, dsp’li kadınlarla birlikte Kemeraltı Anafartarlar Caddesi’ni baştan sona dolaştı. Beraberinde getirdikleri şapka, atkı, kalem ve çakmakları da hediye eden dsp’liler büyük ilgi gördü. Erdal İzgi, üç haftadır ev ev, dükkan dükkan dolaştıklarını, zafere koşullandıklarını söyledi.

Ailesini emanet etti

İzgi, “İnşallah 30 Mart sabahı dsp ipi göğüsleyecek. Çalışmaktan onur duyduğum Ahmet Piriştina’nın işe Mine Piriştina’da bize katılarak güç verdi. Daha önceki seçimlerde de iki dönem Ahmet Piriştina için çalışmıştı. Bugün de oğlu dsp’nin Konak Belediye Meclisi 1. sıra adayı Levent Piriştina için kolları sıvadı”dedi.

Haberin Devamı

Mine Piriştina ise eşi Ahmet Piriştina’nın ailesini İzmirlileri emanet ettiğini belirterek,“Ahmet Piriştina, ailesini İzmirlilere emanet etti. Ben de dsp’den meclis üyesi adayı olan oğlum Levent Piriştina ve Başkan adayı Erdal İzgi için sizden oy istiyorum. İzmirlilerin bu vefayı gösteriyeceğine inanıyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!