Peynir’de Moova markası beğenildi

Güncelleme Tarihi:

Peynir’de Moova markası beğenildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2011 20:26

Söktaş Grubu’nun tarım ve gıda sektörüne iddialı giriş yaptığı Moova markalı ürünleri tanıtıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Kayhan, “Tüketiciye her zaman güvenebileceği bir marka sunuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

SÖKTAŞ Grubu, Moova markalı ürünlerini ve fabrikayı tanıttı. Moova Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. CEO’su Olcay Sunucu, peynir ürünleri için Türkiye’den ve Avrupa’dan uzmanları biraraya getirdiklerini belirtirken, Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Kayhan da, “Birikimimiz, değerlerimiz ve fark yaratan yatırım anlayışımızla, en taze ve en lezzetli sütü, tüketiciyle buluşturuyoruz” dedi.

Söktaş Grubu 100 yıllık aile geleneği hayvancılık deneyimini, Aydın’ın Germencik İlçesi yakınlarında bin 500 dekar alana kurduğu Efeler Çiftliği’ne aktardı. Efeler Çiftliği, 6 bin 500 baş hayvan ile Avrupa’nın sayılı en büyük çiftlikleri arasına girmeyi başardı. Yaklaşık 500 kişinin istihdam edildiği çiftlik İSO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası aldı. Elde edilen süt, günlük 360 ton çiğ süt işleme kapasitesine sahip olan Moova Süt Ürünleri Tesisleri’ne ulaştırılıyor. Buradan çıkan peynir ve süt ürünleri de Moova markasıyla raflarda yerini alıyor. Moova’nın öyküsü düzenlenen basın turuyla kamuoyuna anlatıldı.

Doğal ve premium gıda

Haberin Devamı

Moova Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Kayhan da, ailelerinin 100 yılı aşkın bir süredir hayvancılıkla uğraştığını belirtti. Kayhan yeni bir marka olduklarını, süt ve peynirle yola çıktıklarını ifade eden Kayhan, “Moova ile tüketicilere, ihtiyaçları olduğunda ulaşabilecekleri ve her zaman güvenebilecekleri bir marka altında hayat kalitelerini geliştirebilecekleri doğal ve’premium gıda ürünleri sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

Yüksek kalite standardı

Moova Gıda CEO’su Olcay Sunucu, her pakette standart bir lezzete ulaşarak sektörde önemli bir problemi aştıklarını söyledi. Süt ve Süt Ürünleri sektörüne yüksek kalite standartlarını getirdiklerini kaydeden Sunucu, İtalya ve Hollanda’dan özel peynir ustası getirerek Avrupa damak tadını da yakalandıklarını anlattı. Sunucu, “Uzun, ayrıntılı ve titiz bir çalışma neticesinde üretilen sütümüzün ve peynirlerimizin her birinin kendi türlerinin en iyisi olacağına inanıyoruz. Peynirde yüksek kalite segmenti yaratacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!