Otomobilde can pazarı

Güncelleme Tarihi:

Otomobilde can pazarı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2008 00:00

Çanakkale’nin Gelibolu İlçesi’nde, yağmurun kayganlaştırdığı yolda hatalı sollama yapan bir otomobilin karşıdan gelen başka bir otomobile çarpıştığı kazada, ikisi ağır, beş kişi yaralandı.

Kaza, İstanbul-Çanakkale karayolu Doğanaslan Mevkii’nde, meydana geldi.

Kafa kafaya çarpıştı

Edirne’den Çanakkale yönüne giden Gürkan Uyanık’ın (51) kullandığı otomobil, Doğanaslan Mevkii’nde, Ramazan Yüksel (44) yönetimindeki TIR’ı sollamak istedi. Bu sırada, yağmurun kayganlaştırdığı yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden Uyanık, karşıdan gelen gurbetçi Şevki Yasa’nın (56) kullandığı W-YASA 1 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Gürkan Uyanık, eşi Aynur Uyanık (47) yanlarındaki Üzeyir İzgül (80) ile diğer otomobilin sürücüsü Şevki Yasa ve eşi Emine Yasa (51) yaralandı.

20 dakikada kurtarıldı Otomobilde sıkışan Gürkan Uyanık ve eşi Aynur Uyanık, çevredekilerin 20 dakikalık çabaları sonucunda sıkıştıkları yerden çıkartıldı. Uyanık çifti hastaneye kaldırıldı. İzmir’deki tatillerin ardından Avusturya’ya dönmek üzere yola çıktıkları belirlenen Yasa çifti ile diğer otomobildeki Üzeyir İzgül’ün ise durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!