Önce yurt dışına sonra halka açılacak

Güncelleme Tarihi:

Önce yurt dışına sonra halka açılacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2012 00:00

Temelleri 1999 yılında atılan Doğankoç Grup, Romanya, Azerbaycan, Gürcistan, İran ve Irak pazarında yeni yatırımlar için düğmeye bastı.

Haberin Devamı

Güvenlik sektöründe bugün 5 bölge müdürlüğüyle 30 ilde hizmet veren Doğankoç’un kurucusu Kenan Doğan, bir süredir Türk yatırımcıların fazla olduğu ülkelerden yoğun talep aldıklarını belirterek, “Yaptığımız araştırmalarda, güvenlik anlamında önemli bir açık olduğunu gördük. Görüşmelerimiz 2014 yılında sonuçlanacak ve önce Romanya’da bir şirket alıp yurtdışına açılmış olacağız. Aynı yıl Azerbaycan, Irak gibi yerlerde de alacağımız şirketlerle 2015’de en az dört ülkede faaliyete geçeceğiz. 2016 yılında da halka açılmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Kenan Doğan, güvenlik sektörüne ilk adım attıkları yıllardan itibaren var olandan farklı bir iş yapmayı amaçladıklarını ve İzmirli bir firma olarak sektöre birçok ilki kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Güvenliğin gelişime açık ve gelecek vaadeden bir sektör olduğunu belirten Doğan, geçmişte temizlik sektöründe edindikleri deneyim ve çevreyle yola çıktıklarını; sektördeki sıkıntıları belirleyip kendilerine bir yol haritası çizdiklerini anlattı.

AKILLI KALEM

Haberin Devamı

Türkiye’de yaşanan krizlere rağmen her yıl büyüdüklerini ve kendilerini geliştirdiklerini ifade eden Doğan, “Yeni nesil yazılımlar ve simkart entegre edilmiş akıllı kalem sistemiyle personelin zamanlama konusunda hatasız çalışmasını sağladık. Verilerin anlık gelmesi ve analiz edilmesi bizim için çok önemli. Akıllı kalem sisteminde bulunan sinyal butonu sayesinde personelimizin güvenliğiyle ilgili de destek verebiliyoruz. Bütün personeli anlık ve canlı olarak izleyebiliyoruz. Reflektörlü yelek giyen güvenlik görevlilerinin fark edilmesini sağlıyoruz. Güvenlik anlayışını değiştiren çözümlerle müşteri beklentilerinin üstünde hizmetler sunuyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!