Oğul hapse ana toprağa

Güncelleme Tarihi:

Oğul hapse ana toprağa
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2012 00:00

Haberin Devamı

Sabaha kadar gizli gizli ağladı
Ana yüreğidir bu... Tek bir şey için çarpar... Çocukları... Onların başına bir şey gelmesine dayanamaz... İstese çocukları için canını bile verir... Tıpkı Dikilili Nermin Karataş gibi... Oğlu, eski Belediye Meclis Üyesi
Bülent Karataş’ın, Başkan Osman Özgüven’le yargılandığı davada hapse girmesine kahroldu... Sabaha kadar gizli gizli ağladı... Kalbi dayanamadı...

BÜROKRASİ YİNE ÇOK AĞIR İŞLEDİ
Sabah eşi yatağında cansız bedenini buldu... Oğlu Bülent Karataş ise sırf üzülmesin diye uğrayamadığı, “Daha sonra telefon ederim” dediği annesinin ölüm haberiyle bir kez daha yıkıldı... Son görevini yapmak için hemen izin başvurusunda bulundu... Aldı da... Ama bürokrasi yine ağır işledi... Jandarmaların arasında mezarlığa geldiğinde artık çok geçti...

Haberin Devamı

Oğul hapse ana toprağa

ESKİ Dikili Belediye Meclis Üyesi Bülent Karataş, iki ihaleye fesat karıştırmak suçundan yargılanan Belediye Başkanı Osman Özgüven’le birlikte yargılandı. İptal edilen eski garaj ihalesi davasının sanığı olan Karataş’ın, Bergama Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği 4 yıl 2 ay hapis cezası Yargıtay 5. Dairesi tarafından da onandı.
İki davanın infaz yazıları hafta başında sırayla ilçeye ulaştı. Bülent Karataş, beraber yargılandığı CHP’li Meclis Üyesi Sedat Öcal, emekli Yazı işleri Müdürü Canan Işık ve Gelir Şefi Ahmet Karataş’la birlikte önceki gün teslim oldu. Canan Işık Şakran Cezaevi’ne, Bülent Karataş, Sedat Öcal ve Ahmet Karataş ise Bergama M Tipi Cezaevi’ne gönderildi.
Dört kardeşin ortancası olan Bülent Karataş, kendisini Bergama Cezaevi’ne uğurlamaya gelenlere, “Annem üzülmesin diye uğrayamadım. Daha sonra telefon ederim” dedi. Oğlunun cezaevine girdiğini öğrenen 75 yaşındaki Nermin Karataş ise oğlunun hapse girmesine dayanamadı, üzüntüsünden bütün gece gizli gizli ağladı. Talihsiz kadın, dün sabah eşi Nazmi Karataş tarafından yatağında ölü bulundu.

Oğul hapse ana toprağa

Haberin Devamı


Kabrine yetişebildi
Hükümet tabibi, “Yaşlılık nedeniyle doğal sebeplerden ölüm” derken; yakınları, oğlunun haksız yere ceza aldığına inandığını ve bunun üzüntüsüne dayanamadığını söyledi.
Nermin Karataş’ın ani ölümü Dikili’de büyük üzüntü yaratırken, haberi cezaevinde alan Bülent Karataş, Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak ve avukatları aracılığıyla cenazeye katılmak için Cumhuriyet Savcılığı’na başvurdu. Cezaevine girdiği gün annesini kaybeden Karataş’ın girişimi sonuç verdi ve cenazeye katılması için Bergama Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan izin çıktı. Ancak evraklardaki gecikme yüzünden Dikili Merkez Camii’ndeki cenaze namazına katılamayan Bülent Karataş, mezarlığa da ancak annesi toprağa verildikten sonra yetişebildi. Jandarmalar eşliğinde gelen Karataş, annesi Nermin Karataş’ın mezarı başında dua etti, kısa bir süre sonra da yine jandarmalar eşliğinde cezaevine döndü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!