O dolandıcılar tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

O dolandıcılar tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2015 13:46

İZMİR'in Bornova İlçesinde kendilerini savcı ve polis olarak tanıtıp, beş yaşlıyı dolandırdıkları iddia edilen S.G (18) ve H.G. (23) yakalandı. Adliyeye sevk edilen iki zanlı tutuklandı.

Haberin Devamı

Atatürk Mahallesinde, oturan H.Y. (61), polise kendisini telefonla arayıp, polis ve savcı olarak tanıtan kişilerin 500 lira parasını, 2 adet altın bilezik, 1 adet çeyrek altın ve 1 altını alıp dolandırdıklarını belirtip şikayetçi oldu. İhbarı değerlendiren İlçe Asayiş ekipleri olayı gerçekleştiren iki kişinin kimliğini tespit etti. Yapılan operasyon sonunda S.G. ve H.G., gizlendikleri yerde yakaladı. Zanlıların üst ve evinde yapılan aramada H.Y., isimli kişiden aldıkları altın ve parayı da buldu.
Polis, geriye dönük yapılan araştırmada bu kişilerin M.A.O.'dan (65) 1150 lira ve 40 gram altın, H.T.'den (81), 5400 lira ve 10 adet altın bilezik, Ş.B.'den (53), 350 lira, 8 adet bilezik, 4 adet yarım altın ve 21 adet cumhuriyet altınını da aynı yöntemle dolandırdıkları, T.G.K.'yi (62) ise dolandırmaya teşebbüs ettikleri belirlendi. Mağdurlar iki zanlıyı da teşhis etti. İşlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen iki kişi tutuklandı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!