Nostaljik turnuva hayat değiştirdi!

Güncelleme Tarihi:

Nostaljik turnuva hayat değiştirdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2013 01:09

ALTINORDU’nun 1980’li yılların unutulmaz mahalle maçlarını yeniden yaşatmak için İzmir Fuarı’nda düzenlediği “3 Korner 1 Penaltı” turnuvası, 10 yaşında bir yıldız adayını ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

Takımını tek başına finale taşırken turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen ve Altınordu’nun efsanevi futbolcusu Hikmet Orhunbilge’nin dikkatini çeken 10 yaşındaki Bartu Coşkun, önce Altınordu Futbol Okulu’na, ardından U13 Takımı’na alındı.

GEÇTİĞİMİZ günlerde Katar’da düzenlenen Aspire Cup’a katılan Bartu, burada Real Madrid’in unutulmaz yıldızı Raul’la tanışma fırsatı buldu. Üç ay içinde, Fuar’daki küçük bir sahada başlayıp Katar’a uzanan ilginç bir yolculuğun kahramanı olan minik Bartu, yaşadıklarına inanamazken, Altınordu Futbol Direktörü Murat Dizdar şunları söyledi:

“SADECE geçen yıl 250’nin üzerinde maç izleyip, 6 binden fazla oyuncuyla ilgili veri bankası oluşturduk. Altınordu çatısı altında Bartu gibi çok oyuncu var. Bunlar, dikkatli takibin sonucu ortaya çıkan değerler. Altınordu, bu madenleri zamanla işleyecek ve kıymetli mücevherler olarak önce milli takımlarımıza sonra da Avrupa futboluna kazandıracak.”

Haberin Devamı

Altınordulu Murat Cömert elini kırdı

2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Altınordu’da yarinki Bandırma maçı öncesi Murat Cömert şoku yaşanıyor. Son antrenmanda ters bir biçimde yere düşen tecrübeli futbolcunun sol el tarak kemiği kırıldı. El Mikrocerrahi Ortopedi ve Travmatoloji Hastanesi’ne kaldırılan tecrübeli futbolcu, Doç. Dr. Emin Bal tarafından ameliyat edildi. Kırılan kemliği vidayla sabitlenen Murat’ın önümüzdeki hafta Kızılcahamam maçında forma giyebileceği bildirdildi. Sakatlardan Kemal hazır duruma gelirken, Ozan bir hafta daha bekleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!