MUTLU YILLAR

Güncelleme Tarihi:

MUTLU YILLAR
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2001 00:00

Haberin Devamı

Ege'de sağanak yağmura rağmen eğlencenin hızı kesilmedi, sokaklar sabaha kadar boş kalmadı

TURİZM cenneti Ege sahilleri, 2001'i coşkuyla karşıladı. 10 günlük tatil için kapılarını açan turistik tesisler ve restoranlarda eğlence doruğa çıktı, yüzde 100'lük doluluk oranı yakalandı. Olaysız geçen gecede, sokaklarda, sağanak yağış altında dans edip coşanlar, renkli görüntüler oluşturdu.

İzmir'de havai fişek

CUMHURİYET Meydanı'nı dolduran binlerce İzmirli, yağmur altında şarkılar söyledi, halaylar çekti, birbirlerine mutlu yıllar diledi. Saatler 24.00'ü gösterdiğinde başlayan havai fişek gösterileri gökyüzünü aydınlatıp geceyi gündüze çevirirken, eğlence sabah saatlerine kadar devam etti.

Otellerde yer yoktu

YENİ yıla Bodrum'da girenler İskele Meydanı'ndaki sinevizyon ve müzik gösterisiyle coştu. Kuşadası'nda Barlar Sokağı'nda uzun kuyruklar oluştu, yer bulamayanlar sokaklarda eğlenmeye razı oldu. Denizli'de kent içindeki eğlence merkezlerinin yanı sıra Pamukkale ve Karahayıt'taki oteller doldu taştı. 11’de

İZMİR

Yeni yıla girerken İzmirliler'in coşkusunu sağanak yağış da durduramadı. 2000'i uğurlayıp, 2001'i karşılamak için geceyarısı Cumhuriyet Meydanı'na akın eden yüzlerce İzmirli, yağmur altında şarkılar söyledi, halaylar çekti.

PAMUKKALE

Sarıgöl'ün Tıraznal Köyü'nden Hatice ile Mehmet Şahin, 2000'in son gününde evlenerek, balayı için Pamukkale Polat Otel’e geldi.

ÇANAKKALE

Çanakkaleliler, Anafartalar Otel'de, alışkın olmadıkları bir gösteriyi izledi. Rus revü grubu erotik danslarını sunarken, özellikle erkek izleyiciler nefeslerini tutarak seyretti, gözlerini sahneden ayıramadı.

MARMARİS

Marmaris'teki barlar sokağı renkli görüntülere sahne oldu. Yağmura rağmen sokaklara taşan eğlenceler, yeni yılın ilk dakikalarında doruğa çıktı.

Coşkuyu, yağmur da durduramadı

EGELİLER, 2001'i coşkuyla karşıladı. Dargelirliler, yeni yıla evlerinde, cadde ve sokaklarda girerken, sahillerde 10 günlük tatil için kapılarını açan turistik tesisler ve restoranlarda eğlence doruğa çıktı. Olaysız geçen gecede, sokaklarda, sağanak yağış altında dans edip coşanlar, renkli görüntüler oluşturdu.

İzmirliler uyumadı

MİLENYUMUN ikinci yılına girerken İzmirliler'in coşkusunu sağanak yağış da durduramadı. 2000'i uğurlayıp, yeni yılı karşılamak için geceyarısı Cumhuriyet Meydanı'na atın eden yüzlerce İzmirli, yağmur altında şarkılar söyledi, halaylar çekti, birbirlerine mutlu yıllar diledi. Saatler 24.00'ü gösterdiğinde başlayan havai fişek gösterileri gökyüzünü aydınlatıp geceyi gündüze çevirirken, herkesin ortak dileği yeni yılın huzur, sağlık ve mutluluk getirmesiydi.

Evren Bodrum'daydı

FENERBAHÇE Kulübü eski Başkanı Ali Şen, Türkbükü'ndeki Mey Restoran'da ıstakoz partisi verdi. Partiye, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren ve kızı Gülay Evren ile Muğla Valisi Lütfi Yiğenoğlu da katıldı. Türk Sanat Müziği Sanatçısı Göksel'in, parçalarıyla renk kattığı gecede 2001 dileklerini sıralayan Evren, ‘‘Şimdiye kadar her yeni yıla girerken sağlık, mutluluk ve başarı diledik. Bunların hiçbiri gerçekleşmedi. Bu yüzden ben bu yıl ilk kez, bunların hiçbirini dilemeyeceğim. 2001 yılında yolsuzlukların olmadığı, terörün durduğu, hapishanelerde disiplinin sağlandığı, insanların birbirleriyle kavga etmediği, enflasyondan kurtulmuş, hayat şartlarının iyileştiği Türkiye'yi görmek istiyorum’’ dedi. Evren daha sonra Reyhan Karaca'nın Azka Otel'deki konserini izledi. Ali Şen de 2001 dileklerini sıralarken, ‘‘Fenerbahçe bu yıl kesin şampiyon olacak. Galatasaray, Türk insanının rüyasında dahi göremeyeceği başarılar elde etti. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. İnsanlarımızın mutsuz olduğunu görüyorum. Türkiye'de fakirliği görüyorum. Yolsuzluklardan insanlara gına geldi. Bir temizleme başladı ama burada bir fren yaptılar. Yolsuzlukla mücadele hızını yavaşlatmamak gerek’’ diye konuştu.

Meydanda coşku

YENİ yıla Bodrum'da giren gençler, saatler 24.00'ü gösterdiğinde İskele Meydanı'nda toplandı. 4 bin kişilik kalabalık, belediyenin sinevizyon gösterisiyle yayınladığı müzikle coştu. Havai fişek gösterisi ilgiyle izlendi, ünlü Barlar Sokağı da kilitlendi. Barlarda eğlenceler sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü, sokaklara taştı. Ünlü modacı Cemil İpekçi de yeni yıla Adı Bar'ın Halkla İlişkiler Müdürü Günseli Budak ile girdi. İpekçi 2001'e köpük balonlarını üfleyerek girdi, ‘‘2001'de böyle özgürce havada uçmak, dertlerden arınmış, hafiflemiş olmak istiyorum’’ diye konuştu.

Islak yılbaşı

SAĞANAK yağış, Kuşadası'nda da eğlencenin hızını kesmedi. Turistler, belediyenin ilk kez düzenlediği meydan şöleninde havai fişek gösterileri ve müzik eşliğinde, yağmur altında yeni yıla girdi. Barlar Sokağı'nda eğlence sabaha kadar sürdü. Önceden rezervasyon yaptırmayanlar, barlara girebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu, yer bulamayanlar sokaklarda eğlenmeye razı oldu. Alkolü fazla kaçıranların küçük çaplı tartışmaları, mutlu tabloları gölgelemedi. Emniyet Müdürlüğü'nün aldığı önlemlerle olay yaşanmadı.

MARMARİS'te tatil için kapılarını açan oteller, yüzde 100 doluluğa ulaştı. Ali-Aysun Kocatepe çiftiyle Şevval Sam Mares Otel'de, Zeynep Uludağ Belmar Otel'de sahne aldı. Eğlence için barlar sokağını tercih edenler, geceyarısı sağanak yağışa yakalandı. Barlar tıklım tıklım doldu. Gençler kendilerini müziğin ritmine kaptırıp kendinden geçti.

Cigulili yeni yıl

YENİ yılı Çanakkale'deki Anafartalar Otel'in restoranında karşılayanlar, akordeon ustası sanatçı Ciguli'nin kıvrak müziği ve hareketli parçalarıyla eğlendi. Rus Revü Grubu'nun yürek hoplatan erotik dans gösterisi de yılbaşı gecesini renklendirdi. Akol Otel'de hafif müzik sanatçısı Funda Öncü, popüler parçalarıyla eğlenceli bir gece yaşattı.

Cennette eğlence

DENİZLİ de yeni yıla olaysız girdi. Kent içindeki eğlence merkezlerinin yanı sıra Pamukkale ve Karahayıt'taki oteller doldu taştı. Polat, Richmond, Lycus River, Herakles, Colossea oteller coşkulu kutlamalara ev sahipliği yaptı. Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'ne bağlı Tıraznal Köyü'nden Hatice ile Mehmet Şahin, 2000'in son gününde evlenerek, balayı için Pamukkale'ye geldi. Çiçeği burnunda gelinle damat, 2001'e Polat Otel'de girdi. Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi, özürlü sanatçı Dönay Üçgül, Richmond Otel'de sahneye çıktı.

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin yeni gözde eğlence merkezlerinden EGS Park'taki Hancı Bar'ı dolduran yaklaşık 300 kişi sabahın ilk ışıklarına kadar, Elif Karlı'nın şarkılarıyla eğlendi. Grasty Bar'da gençler, yeni yıla masa ve sandalyelerin üzerinde oynayarak girdi. Emniyet Müdürü Halil Tataş, yeni yılını personeliyle birlikte karşıladı. Tataş, tüm karakolları tek tek gezerek polislerin yeni yılını kutladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!