Müthiş gol

Güncelleme Tarihi:

Müthiş gol
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2011 00:00

KSK, ligin 2. haftasında sözleşmesini feshettiği Arıca’ya yüklü bir ödemeye mahkum edildi. Transfer yasağından yeni kurtulan Kaf-Kaf’ın borcu, kesinleşen oyuncu alacaklarıyla 1,2 milyon TL’ye ulaştı.

Haberin Devamı

SON yıllarda teknik adam değirmeni gibi çalışan Karşıyaka Reha Kapsal’a 400, Ümit Turmuş’a 200 bin TL ödemek zorunda kalırken, ligin 2. haftasının sonunda kapının önüne koyduğu Erdoğan Arıca’dan da müthiş bir gol yedi. Geçen yıl son 7 maçta görev yapan, Play-Off’taki 3 karşılaşmada takımın başında sahaya çıkan Arıca’yı, 2010-11’in ilk iki haftasındaki G.Antep BŞB (1-1) ile Ç. Rize (D) (3-0) randevularından sonra gönderen Kaf-Kaf; tecrübeli teknik patrona ve masraflar için faizler hariç 471 bin 340 TL ödemeye mahkum oldu. Tahkim Kurulu, UÇK’nın kararına itiraz eden KSK’ye olumsuz yanıt verdi.

OLAN  KULÜBE  OLUYOR

Bu rakamın 245 bin TL’sinin Arıca’nın alacağı, 216 bin TL’nin haksız fesih tazminatı, 9 bin 720 TL’nin harç, 28 bin 10 TL’nin avukat masrafı olduğu açıklandı. Kariyerinde ilk kez ligin 2. haftasında gönderilmenin şokunu yaşayan Arıca, “Yeni yönetime, (Benimle çalışmak istemezseniz ayrılabilirim) dedim, ama kalmamı istediler. Yöneticiler parayı kendi ceplerinden ödeseydi, beni bu şekilde gönderemezdi. Olan kulübe oluyor. Para pul derdinde değilim. İşime son verdikleri dönemde sadece 200 bin TL’lik peşinatımı istedim, vermediler” dedi.

Haberin Devamı


KEMAL  KILIÇ  SIRADA

KSK, Erdoğan Arıca ile futbolculardan Cem, Köksal, Emrah, Volkan ve Antrenör İbrahim Günal’a faizleri hariç toplam 950 bin 354 TL ödeyecek. Cem’in 28 bin 52, Köksal’ın 150 bin 196, Emrah’ın 157 bin 218, Volkan’ın 134 bin 989, İbrahim Günal’ın ise 5 bin 559 TL alacağı var. Devre arasında 850 bin TL’lik borcu ödeyerek transfer yasağını kaldıran KSK’ye, geçen hafta da Akın, Kerem ve Umutcan için 200 bin TL’lik fatura çıkmıştı. Karşıyaka’nın, transfer yapabilmek için 1,2 milyon TL’lik yeni engeli kaldırması gerekecek. Bu miktara Arıca’nın yardımcılarının alacakları da eklenecek. Sıradaki Kemal Kılıç da yaklaşık 300 bin TL alacak.

Altay sağa çare arıyor

ALTAY Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, KSK derbisi öncesi sağ kanada çözüm arıyor. Diyarbakır randevusunda Özkan’ı geri dörtlünün ortasında Yiğitcan’la birlikte görevlendiren Demirbakan, defanstaki uyum sıkıntısını göz önüne alarak sağ beke çektiği Ufukhan’ı yeniden stoperde kullanmak istiyor. Ancak sağ bekte ayağı kırılan Yüksel’in tedavisinin sürmesi, Evren’in bekleneni verememesi tercübeli teknik patronu arayışa soktu. Bucaspor’la oynanan hazırlık maçında Wasswa’yı bile sağ bekte deneyen, ancak tatmin olmayan Demirbakan’ın, daha önce bu bölgede kullandığı Cenk Ahmet’i ofansif özelliklerinden mahrum kalmamak için geri dörtlünün sağına monte etmek istemediği ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!