Mutfakta ne var?

Güncelleme Tarihi:

Mutfakta ne var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2014 01:05

Ege İnsan Yönetimi Zirvesi’nde insan kaynakları konusunda öne çıkan 36 isim İzmir’de bir araya gelecek.

Haberin Devamı

TÜRKİYE İnsan Yönetimi Derneği’nin (PERYÖN), ‘İK Mutfakta Ne Var’ ana teması altında 24-25 Ekim’de düzenleyeceği zirve 13 oturum 7 panelde ‘şirketlerin mutfağı’nı masaya yatıracak. Zirveye alanında öne çıkan 36 konuşmacı katılacak. Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Ege Şubesi bu yıl 11’incisi düzenlenecek olan Ege İnsan Yönetimi Zirvesi’nin tüm çalışmalarını tamamladı. PERYÖN Ege Şubesi Başkanı Serdar Kalaycıoğlu, şöyle anlattı;

İnsani yönler önde

“İK mutfakta ne var derken, fabrikaların, sanayi kuruluşlarının mutfağında ne var dedik. İnsan yönetimlerinin insani yönlerini inceleyelim istedik. İnsanlar neler oluyor bize anlatsın dedik. Altını çok güzel dolduracağımız bir tema çıktı. Alt panel ve oturumları hazırlamakta çok zorlanmadık. Ege’ye ve insan yönetimine yakışır bir zirve çıkaracağımıza inanıyorum.”

Haberin Devamı

Neler olacak?

Mimarlar Odası Konferans Merkezi’nde gerçekleştirilecek zirve performans yönetimi, eğitim ve oryantasyonda son gelişmeler, empatinin 5N 1K’sı, torba yasa ve yeni uygulamalar, seçme ve yerleştirme, insan kaynaklarında işveren markası yaratmanın önemi, denetleme, yeteneği yönetme, sosyal güvenlikte son nokta ve güncel konuları sektör paydaşları ile buluşturacak. Hürriyet İnsan Kaynakları Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Tuba Köseoğlu Okçu’nun da konuşmacı olarak katılacağı zirveye geniş katılım bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!