Murat'ın dramı

Güncelleme Tarihi:

Muratın dramı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2011 00:00

Van’da ailesinden can kaybı olmamasıyla teselli bulan Murat Berge Göztepe’de forma savaşı verirken, anne, baba ve kardeşlerine yeni bir yaşam kurmaya çabalıyor.

Haberin Devamı

GÖZTEPE’ye 2009-10’da Tepecik’ten transfer olan Murat Berge, Van depreminde ağır darbeler yiyen ailesinin yaralarını futbolla sarmaya çalışıyor. Geçen yıl devre arasında, “Kendine kulüp bul” denilmesine rağmen İzmir’de kalan  tecrübeli futbolcu asgari ücrete talim etti. Çok sıkıntılı günler geçiren 29 yaşındaki oyuncunun dünyası, Van’da 23 Ekim ve 9 Kasım’da meydana gelen depremlerle iyice karardı. Baba ve annesinin yanı sıra iki kardeşi de Van’da yaşayan Murat, Türkiye’yi acıya boğan depremlerde kabus gördü. İlk depremin ardından apar topar Van’a giden Murat, babası Hadi Bey, annesi Dilber Hanım ile kardeşleri Mustafa ve Vedat’ın sağ olduğunu görünce sevinçten havalara uçtu. Murat  İzmir’e dönerken, 5.6’lık ikinci depremin yaraları daha ağır oldu. Berge Ailesi’nin evi oturulamaz hale geldi, baba Hadi Berge’nin ayak bileği kırılan camlarla kesildi. Sıkıntılı dönemde Göztepe’de forma şansı bulması Murat’a moral verirken, Hadi Bey Van’da ameliyat oldu. Tecrübeli futbolcu ailesini İzmir’e getirdi, babasını da Trafik Hastanesi’ne yatırdı. Göztepe’de forma savaşı verirken, depremle sarsılan ailesine İzmir’de yeni bir yaşam kurmaya çalışan Murat, zor günlerinde kendisine sahip çıkan Göztepe camiasına binlerce kez teşekkür etti.

Göz-Göz’de 8 eksik var

Haberin Devamı

BANK Asya 1. Ligi’nde devrenin son maçında Konyaspor’a yarın konuk olacak Göztepe sahaya sekiz eksikle çıkacak. Sarı-kırmızılı ekipte sakat olan Ramazan, Evren, Yasin, takımla antrenmanlara hafta arasında başlayabilen Uğur ve Idan ile cezalı Ulaç’ın yanı sıra kadro dışı kalan Korhan-Gürhan ikilisi yok. Ramazan’ın yerine defansın solunda şimdiye kadar ligde hiç forma şansı bulamayan Ömer, Ulaç’ın yerine ise defansın sağında Yüksel görev yapacak. Göztepe’nin muhtemel 11’i şöyle: Vedat - Yüksel, Anıl, Fuat (Bülent), Ömer - Şamil, Hakan - Emre, İlhan, Grobler - Türker.

Derbi faturası 25’er bin TL

BANK Asya 1. Ligi’nde Göztepe ve Bucaspor arasında oynanan İzmir derbisinin faturası iki kulübe de ağır oldu. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Göztepe ve Bucaspor’a aynı sezon içinde ikinci kez tekrarlanan çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 20’şer, taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle 5’er bin TL olmak üzere toplam 25’er bin TL ceza kesti. Bucaspor, özellikle tribünlerde gergin geçen derbiyi 2-1 kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!