Mobilyacı MODEKO ile zirve yolunda

Güncelleme Tarihi:

Mobilyacı MODEKO ile zirve yolunda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2010 22:30

Ege, dünyanın dört bir yanından gelecek yüzlerce alım heyetini 22’nci MODEKO İzmir Mobilya Fuarı’nda ağırlayacak.

Haberin Devamı

MOBİLYA sektörünün öncü fuarlarından olan ve bu yıl 22’ncisi düzenlenen MODEKO İzmir Mobilya Fuarı’nda yer tahsislerinin yüzde 80’i şimdiden tamamlanırken, Kültürpark’taki hollerin tamamının kullanılacağı belirtildi.
Ege, dünyanın dört bir yanından gelecek yüzlerce alım heyetini 22’nci MODEKO İzmir Mobilya Fuarı’nda ağırlamaya hazırlanıyor. 170’den fazla ülkeye yaptığı ihracatla kalitesini uluslar arası piyasalara adeta ispatlayan mobilyacılar sektör profesyonellerini yurda çekmek için seferberlik ilan etti. 6-10 Nisan 2011’de 5 profesyonel iş gününü yaşayacak olan mobilyacılar organizasyonun heyecanını şimdiden duymaya başladı. Sektör temsilcileri son trendleri stantlarına taşımak için hummalı bir çalışmanın içine girdi.
Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, yurtdışı temsilcilikleri ile MODEKO’ya tamamı sektör profesyonellerinden oluşan 500 kadar alım heyeti getirmeyi planladıklarını söyledi. Fuarın 22 yılda marka haline geldiğini vurgulayan Eyigele, Mısır, Azerbaycan, İran ve Ukrayna temsilciliklerinin alım heyetlerini getirmek için bu yıl da önemli çalışmalara imza atacaklarını kaydetti. Eyigele, fuara katılımın yüksek olacağını söyledi.

Konferans verilecek

Haberin Devamı

En iyi standa yarışması  fuar kapsamında yapılacak ve sektörel konferanslar verilecek. 1A-1B nolu hollerde Büro mobilyaları, 2 nolu holde fabrikasyon ürünler, 3,4 ve 5 nolu hollerde Avangart mobilyalar sergilenecek. Fuar ilk dört günde saat 20.00, 10 Nisan tarihinde ise saat 19.00’a kadar ziyaret edilebilecek.

Kişiye özel tasarım

Türkecan Erenel ve Ayşegül Kayı’nın sahibi olduğu Sandık Kokusu kış sezonuna Bostanlı’daki mekanında verdiği davetle giriş yaptı. Aksesuar giysi ve takı tasarım atölyesi olarak hizmet veren Sandık Kokusu kişiye özel tasarımları ile dikkat çekiyor. “Sadece bende olsun” diyen kadınları hizmet verdiklerini söyleyen Türkecan Erenel, “özel günlerde, özel organizasyonlarda kendini özel hissetmek isteyen bayanlara aksesuardan, giysiye, takıya birçok ürünle hizmet veriyoruz. Müşterimiz sadece hayal ediyor biz ise yaratıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!