Mobilya sektörüne yarışmalı destek

Güncelleme Tarihi:

Mobilya sektörüne yarışmalı destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 15:00

KARABAĞLAR Belediyesi tarafından, mobilya günleri kapsamında "Mobilya’nın Kalbi: Karabağlar" konulu fotoğraf yarışması düzenlenecek. Yarışmaya amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılar katılabilecek. Son katılım tarihi 28 Nisan olarak belirlendi.

Haberin Devamı

Mobilya sektörüne yarışmalı destek

Karabağlar Belediyesi tarafından ilçedeki mobilya sektörüne eski günlerini kazandırmak, bölgede üretilen mobilyaları ve mobilya ustalarının hikayelerini arşivlemek aynı zamanda ilçenin mobilya sektörüne görsel bir bellek oluşturmak amacıyla fotoğraf yarışması düzenleniyor. Mobilya Günleri kapsamında yapılacak olan etkinliğin seçiçi kurulu Ege Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Ahmet İmançer, fotoğraf sanatçısı Charles Richards, Karabağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Güngörmüş, fotoğraf sanatçısı Mehmet Yıldıztekin ve akademisyen Nail Özlüsoylu’dan oluşacak.

Mobilya sektörüne yarışmalı destek

Haberin Devamı

Yarışmada ilk üçe giren eserler ödüllendirilecek, ayrıca jüri özel ödülü verilecek. Sergilenmeye değer görülen tüm fotoğraflar da belediyenin çıkartacağı özel mobilya kitabında yer alacak. Yarışma ile ilgili detaylı bilginin, www.karabaglar.bel.tr internet adresinden veya 414 77 60 numaralı telefondan alınabileceği bildirildi.


BAKMADAN GEÇME!