MHP Manisa'de yeni yönetim

Güncelleme Tarihi:

MHP Manisade yeni yönetim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2013 01:27

MANİSA'da Tanju Balatlı'nın il başkanlığına atanmasının ardından MHP'nin yeni yönetim kurulu belirlendi.

Haberin Devamı

MHP genel merkezi geçtiğimiz günlerde teşkilat işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’in imzası ile MHP İl Başkanı Mehmet Ödevli, Turgutlu İlçe Başkanı Osman Kulalı, Saruhanlı İlçe Başkanı Adnan Kesici ve Akhisar İlçe Başkanı Mehmet Dedeoğlu'nu görevden almıştı. MHP İl Başkanlığı’na ülkü ocaklarında yöneticilik yapan Tanju Balatlı’nın atanmasının ardından yönetim kurulundaki isimler de belli oldu.

MHP'nin çiçeği burnunda İl Başkanı Tanju Balatlı, yeni görevi için kendisine tebrik mesajı gönderen herkese teşekkürlerini ileterek tüm gücüyle çalışacağını ifade etti. Balatlı, “Allah çıktığımız bu yolda bizi utandırmasın. Oturduğumuz bu koltuğun Cemil Çöllü'nün koltuğu olduğunun bilinciyle, bizden önce görev yapanlara hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı şimdi biz devraldık ve şerefle bu bayrağı taşımayı istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

YENİ MHP MANİSA İL YÖNETİMİ
Yeni yönetimde Murat Kümüştekin, Erdal Türek, Hüsamettin Elmas, Oğuz Aydeniz, Özgür Deniz Lütfüoğlu, Cemal Kahraman, Nadir Başar, Şaban Örenay, Recep Bacı, Taner Yumrukaya, Cemal İşten, İzzet İrfan Çatalcalı, Songül Gençoğlu, Okan Tütüncü, Nazım Doğan, Atilla Caşkurlu, Recep Idızbez, İlhami Soyköse, Ömer Baysal, Gökhan Hilmi Gülsoy, Kurşat Çöllü, Süleyman Kaleli, Mezzir Muzaç, Emre Akpınar, Ertan Elbeyli, Melih Güzgülü, Ali Yar-Seher Baydar, Erdem Kutlar, Akın Sadettin Gezgin, Ahmet Timur, Dilek Uzhan ve İsmail Özer yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!