Menemen'e dev rekreasyon alanı

Güncelleme Tarihi:

Menemene dev rekreasyon alanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 14:10

İZMİR’in en büyük doğal gölet ve rekreasyon alanını Menemen’e kazandırmak için geçtiğimiz nisan ayında harekete geçen CHP’li Belediye Başkanı Tahir Şahin, çalışmaları inceledi.

Haberin Devamı

Alanın ‘Göl Park’ ya da ‘Fuar Menemen’ adıyla birkaç ay içerisinde hizmete açılacağını söyleyen Şahin, “Her geçen gün artan nüfusumuzu da dikkate alarak ilçe merkezine çok yakın bir noktada yer alan 27 dönümlük doğal göleti değerlendirmek istedik” dedi.

15 MİLYON LİRA

Tamamı belediye kaynaklarıyla 15 milyon liraya malolacak projede; bisiklet yolu, yürüyüş yolları, 2 bin 500 kişilik amfi tiyatro, düğün salonu, halı saha, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, 216 metrekarelik spor tesis binası, 20 bin metrekare hayvanat bahçesi, 10 bin metrekare lunapark, kafeteryalar, piknik alanları ve otoparklar yer alacak. Proje kapsamında 4 bin 400 metrekare kapalı alana sahip fuar alanı olacak. 5 iskelenin kurulup, içinde kano ve deniz bisikletlerinin yüzeceği, çevresinde çocuklar için mini trenin bulunacağı göletin çevresi 3 bin ağaçla yeşillendirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!