Mehmet Sepil bomba gibi patladı

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Sepil bomba gibi patladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 15:12

PTT 1’inci Lig ekibi Göztepe’nin Başkanı Mehmet Sepil, golsüz sona eren Adanaspor maçının ardından hakem Özgür Yankaya’ya isyan etti.

Haberin Devamı

Başkan Sepil, hakem Yankaya’nın pozisyon ve kartlardaki tercihini sert bir dille eleştirirken, "Hakemin verdiği kararlardaki adaletsizlik ve çelişkiler nedeniyle, futbol oynamak isteyen Göztepe haksız yere cezalandırılmıştır" ifadesini kullandı.

Göztepe’nin mali, idari, tesisleşme ve sportif anlamda Türk futboluna iyi bir örnek teşkil ettiğini belirten Başkan Sepil, şöyle konuştu:

"Kulübümüz UEFA, Futbol Federasyonu, kamu kurum ve kuruluşları karşısındaki her türlü sorumluluğunu harfiyen yerine getiriyor. İzmir’i ve ülkemizi de tüm platformlarda layıkıyla temsil ediyor. Bugüne kadar hakemlerimiz konusunda soğukkanlı davranmayı kendimize ilke edindik. Ancak doğru yapıp yapmadığımız konusunda kendimizi sorgulamaya başladık."

Göztepe taraftarının tüm olumsuz hava koşullarına rağmen kilometrelerce yol kat edip maçlara geldiğini anımsatan Başkan Mehmet Sepil, şöyle devam etti:

"Cefakar taraftarımızın büyük desteği ile dün Adanaspor karşılaşmasında futbol oynamaya çalışan bir takımımız vardı. Sırf bu yüzden cezalandırılmamıza anlam veremiyorum. Saha içerisinde futbol dışı vakit geçiren rakip oyuncuların cesaretlendirilmesi ve onlara tolerans sağlanması hepimizi üzdü. Ligin geri kalan bölümünde hakemlerimizin daha dikkatli ve dış etkenlerden arınmış olmasını istiyorum. Onlardan Göztepe ve İzmir’in hak ettiği şekilde, tarafsız maç yönetmelerini bekliyorum. Bu konunun ısrarla takipçisi olacağımızı belirtmek istiyorum. Sahada doğruyu yapanların bu kadar cezalandırıldığı bir futbol ortamında sadece aklıma bir soru takılıyor: Biz nerede yanlış yapıyoruz?"



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!