Marmaris’in Şirin Dede’si gözyaşlarıyla uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Marmaris’in Şirin Dede’si gözyaşlarıyla uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2015 14:58

MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’ndeki deneyimli gazeteci, meslektaşları tarafından ’Şirin dede’ adıyla bilinen 84 yaşındaki İhsan Uludağ hayatını kaybetti. Yarım asırdır gazetecilik yapmış Uludağ, çok sayıda gazetecinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

Marmaris’te 51 yıldır gazetecilik yapan evli ve 1 kız babası İhsan Uludağ (84) dün (Cuma) gittiği bir haberde geçirdiği kalp krizi sonucu Özel Yücelen Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesindeki tüm müdahalelere karşın kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden 51 yıllık gazeteci için Eski Cami’de tören düzenlendi.

Birçok yerel gazete ile sivil toplum örgütlerinin kuruculuğunu yapan ve 5 yıldır kendi kurduğu Uludağ Ajans şirketinde internet haberciliği yapan Uludağ’ın cenaze törenine Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, CHP’li Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, siyasi parti, sivil toplum örgütleri temsilcileri, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Uludağ’ın tabutunun üzerine çok sevdiği Beşiktaş forması ve safari şapkası konuldu. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası duayen gazetecinin cenazesi Marmaris sokaklarında dolaştırıldıktan sonra Belediye’nin Şehir Mezarlığı’na törenle toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!