Manisaspor’da kongre günü

Güncelleme Tarihi:

Manisaspor’da kongre günü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2010 22:18

Haberin Devamı

MANİSASPOR’un olağan genel kurulu bugün Anemon Otel’de yapılacak. Saat 19.30’da başlayacak kongreye tek aday olarak katılacak Kenan Yaralı’nın son anda bir sürpriz çıkmadığı taktirde yeniden başkanlık görevine seçilmesi bekleniyor. Transferde geç kalmamak için ilk toplantıda çoğunluk sağlamayı amaçlayan yönetim, genel kurula katılacak üyeler için saat 19.00’dan itibaren Belediye Külütür Sitesi önünden servis kaldıracak. Başkan Yaralı, tüm eyeleri kongreye katılmaya çağırdı.

Bucaspor’da hareket var? Ulaş SAĞ / izmir, (DHA)BUCASPOR’da Teknik Direktör Bülent Uygun’la anlaştıktan sonra transfere hız veren yönetim, Antalyasporlu Fatih Ceylan ve italya Serie B takımlarından Lecce’de forma giyen Cezayirli Djemal Mesbah’ı listeye aldı. Sakarya’da çıkış yapan, 2005’te Kayseri’ye transfer olan, son bir buçuk sezonu antalya’da geçiren 30 yaşındaki Fatih’in sözleşmesi bittiği için bonservis sorunu olmadığı bildirildi. Mevcut kadrodan Sercan, Erkan ve İzzet gibi futbolcuları tutma kararı alan Bucaspor’a bu sezon  Serie B’de şampiyon olan Lecce’nin Cezayirli orta saha oyuncusu Mesbah’ın önerildiği öğrenildi. Cuma günü Nürnberg’te Suudi Arabistan’la hazırlık maçı yapacak Cezayir Milli Takımı’nda forma giyecek 26 yaşındaki oyuncunun Bülent Uygun tarafından izlettirileceği belirtildi.

Haberin Devamı

KSK’li Okan’a Göztepe kancasıHAYAL kırıklığı ile biten bir sezonun ardından 16 futbolcuyla yollarını ayıran Göztepe, yeni sezonda zirveye oynayacak bir takım yaratmak için şampiyonluk tecrübesi yaşamış, baskı altında oynamaya alışık isimlerden kurulu bir kadro kuracak. Bu amaçla kolları sıvayan Futbol Direktörü Ali Gültiken ve Teknik Direktör Özcan Kızıltan’ın Karabüksporlu Burak Akdiş ve Aydın Çetin, Buca’dan devre arasında G.Antep BŞB’ye giden Kenan ve sağ bek Ramazan, 2008-09’da KSK’de kiralık oynayan Hacettepeli Ferhat Kiraz’i listeye aldığı öğrenildi. Göz-Göz’ün listesinde KSK’li Okan Öztürk ile Bucaspor’un kadroda düşünmediği Cenk, Erman, Yunus ve Murat Karakoç’u yer aldığı öğrenildi.

Şimşek’te Çakır statüyü bekliyorİZMİRSPOR yönetimi, uzun süredir ismi gündemde olan Teknik Direktör Zeki Çakır’la yaptığı görüşmeden sonuç alamadı. İdari Menajer Adnan Dürüst’le bir araya gelen Çakır’ın, Süper Amatör Lig’in statüsü belli oluncaya kadar süre istediğini belirten Başkan Lami Hamarat, “Statü en geç bir hafta içinde belli olacak. Bu süre zarfında hem Zeki hoca hem de biz biraz daha düşünme fırsatı bulacağız. Statü kesinleştikten sonra tekrar bir araya gelip durum değerlendirmesi yapacağız” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Urla’da pupa yelkenURLA’da hafta sonunda düzenlenen 11. Tanju Okan Yat Yarışları ve Jimmy Key Yat Yarışları büyük çekişmeye sahne oldu. 43 yatın katıldığı organizasyon rüzgarın uygun olmasıyla tam bir yelken şenliğine dönüşürken kategorilerinde ilk sırayı şu tekneler aldı: Dracula (Ramazan Kundakoğlu), Goodday Sunshine (Ahmet Yababa), My Seas (Ahmet Şanlı), Bambu (Hakan Çapraz), Jolie (Hakan Altınkaya), Yalıçapkını (Erdinç Yaşlı), Kiraz (Osman Emsun), Aylak (Efe Eskicioğlu), Kairos (Mehmet Nardalı), Saygılı (Engin Saygılı).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!