Manisa'da Messi arıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Manisada Messi arıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2013 00:00

Ege Kupası’nın Manisa Büyük Saruhan Otel’deki gala yemeği, TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ev sahipliğinde yapıldı.

Haberin Devamı

8 ülke delegasyonu, Manisa protolokü, basın mensupları ve spor adamlarının yanı sıra Vali Halil İbrahim Daşöz’ün de onurlandırdığı gecede, futbolun tüm dünyadaki ortak sorununun altyapı olduğunu kaydeden Koşar, şunları dile getidi:
“FUTBOLDA ithal eden değil, ihraç eden ülke olmalıyız. Gençlerimizi yetiştiren fabrikalarımızı güzel kurmalıyız. Bugün burada 7 ülke milli takımının ve futbol federasyonlarının en üst düzeyde yöneticileri var. Şu an bölgemizde Manchester United’dan Liverpol’a kadar 26 takımın alt yapılarından sorumlu, dünyanın her köşesinde gençleri izleyip yeni Messi’yi bulmaya çalışan kişiler misafirimiz. Bu bizim futbol yöneticilerimizi de örnek olması gereken hayati bir konu.”
6 yıldır şampiyonaya layıkıyla evsahipliği yapan Manisa’nın daha uzun yıllar bu misyonunu sürdüreceğini ekleyen Koşar, “İklim şartları, misafir perveliği ve TFF’nin teveccühden dolayı Manisa pilot kent konumuna geldi. Ege Bölgesi bu şansı çok daha iyi değerlendirmeli” dedi. Katkılarından ötürü Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz’e bir plaket veren Koşar, yabancı ülke delegelerine de Manisa’yı simgeleyen ürünlerden oluşan birer hediye paketi takdim etti.

Haberin Devamı

Soma’da harika bir maç
Ege Kupası’nda finalistler bugün belli olacak. A Grubu’nda averajla 2. sırada olan U 16 Milli Takımımız, Soma Atatürk Stadı’nda saat 14.00’te lider Danimarka ile karşılaşacak. Ay-Yıldızlı gençler final için kazanmak zorunda. B Grubu’nda ise Fransa ile Çek Cumhuriyeti arasında aynı saatte Akhisar İlçe Stadı’nda başlayacak müsabaka finalisti belirleyecek. Liderler şampiyonluk, ikinciler ise 3-4’üncülük için Cumartesi günü Akhisar’da kozlarını paylaşacaklar.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!