Lunapark’sız olmaz

Güncelleme Tarihi:

Lunapark’sız olmaz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

Uluslararası Fuar denilince akla ilk gelenlerden birisi de ışık ve renk cümbüşündeki Lunapark'tır. Fuar'a gelen buraya da mutlaka uğrar ve değişik heyecanlar yaşar.

İZMİR Uluslararası Fuarı'nın cazibe merkezi Lunapark. Işık seli, renk cümbüşü içindeki Lunapark, ziyaretçilerine müzik eşliğinde tatlı heyecanlar yaşatıyor.

KENDİLERİNİ Lunapark'ın büyülü müziğine kaptıranlar, dönme dolabın, çarpışan otoların, uçan halının, hayaletler vadisinin, atlı karıncanın, kamikazenin ve bu yıl bunlara eklenen kangurunun keyfini çıkarıyor.

İŞLETMECİ Esat Coşkun, Lunapark'ın bir tutku olduğunu belirtti, ‘‘Lunapark fuarın adıyla özleşleşmiştir. Fuar Lunapark'ta dünya standartlarına uygun hizmet veriyoruz. Dünyanın pek çok ülkesinde bulunan oyuncaklar burada da var. Her yıl yenilerini ekleyerek zengileştirmek istiyoruz’’ diyor.

FİYATLAR

Lunapark'ın işletmecisi Esat Coşkun, ücretleri herkesin kesesine uyacak şekilde ayarladıklarını söyledi. ‘‘Buraya zengini de, dar gelirlisi de gelir, güzelliklerden faydalanır’’ diyen Coşkun, bu yıl kombine bilet uygulaması getirdiklerini hatırlattı. Buna göre 10'luk kombine bilet alanlar 5 milyon lira ödüyor. Tek bilet fiyatı ise 600 bin lira.

Nargilem fokur fokur

69. İZMİR Uluslararası Fuarı'nda, ilk kez düzenlenen Dünya Mutfakları Festivali, farklı lezzetleri ziyaretçilerin ayağına getiriyor. Mısır'ın standındaki nargilelerse ayrı ilgi çekiyor. Mısırlı işadamı Mohammed El Sherrif'in özel getirdiği nargilelerin keyfi 1 milyon liraya çıkarılabiliyor. Elma ve çilek aromalı ve karışık lezzetteki tömbekilerin keyfine doyum olmadığını söyleyen Sherrif, nargile keyfini Grand Plaza Otelcilik Genel Müdürü Pakize Turan'la paylaştı.

Serkan CİNGİCİK

Fuar'a özel bedava ilan

HÜRRİYET Gazetesi Seri İlan Servisi, Fuar'daki standında hizmet veriyor. Ziyaretçilere Hürriyet EGE Seri İlanları'nın etkisini göstermek istediklerini söyleyen Sorumlu Fedai Ünal, ‘‘Fuar süresince ziyaretçilerimizin vereceği seri ilanlarını 2 gün ücretsiz yayınlayacağız’’ dedi. Sadece Hürriyet'te geçerli Advantage Card ile 50 milyon liraya kadar ilanların 2, üzerindeki ilanların 3 taksitte ödenebildiğini belirten Ünal, ziyaretcilerin Hürriyet Seri İlan Standı'nda dolduracakları formlarla kart sahibi olabileceklerini de hatırlattı.

Evren ATALAY

Gezici banka

FUAR için mobil şubesini İzmir'e getiren Koçbank, ziyaretçilerin kredi işlemleri ve çek karnesi dışındaki tüm bankacılık işlemlerini bu şubeden yapıyor. 98 yılından bu yana 3 mobil şubesini ihtiyaç duyulan kentlere gönderen Koçbank'ın gezici şubesinde ATM de bulunuyor. Mobil şubelerin genellikle tatil yöreleri ve son dönemde deprem felaketi nedeniyle deprem bölgelerinde hizmet verdiği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!