Lider markaların ambalajı Metropak

Güncelleme Tarihi:

Lider markaların ambalajı Metropak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2012 00:00

AMBALAJ sektöründe İzmir’den tüm Türkiye’ye üretim yapan Metropak rakiplerini tek tek geride bırakıyor.

Haberin Devamı

Genel Koordinatör Onur Güven, “16 yıl önce 300 metrekarede üretim yaparken, şimdi faaliyetimizi 3 bin metrekare kapalı alanda sürdürüyoruz. Yaklaşık 800 ayrı firmanın ambalaj ve kutulu ofset baskı ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Önümüzdeki yıl geçeceğimiz 7 bin metrekarelik yeni tesisimizde müşteri potansiyelimizi yüzde elli artırarak Türkiye’nin liderleri arasında yer alacağız” dedi.
Yaptıkları işin başarısını ekipman ve ürün kalitesine bağlayan Güven, “Bizim çalıştığımız tüm firmaların kendi marka değerleri var ve insanlar o markaların ürünlerini almadan önce, dış görünüşüne dikkat ediyor. Biz burada devreye girerek çalıştığımız markanın istediği ürünü özenle üretmeye başlıyor ve Türkiye’nin dört bir yanına gönderiyoruz” diye konuştu.
“Türkiye’nin lider firmaları bizim güvencemizde” diyen Onur Güven, BMC, Bosch, Renault, Lufian, Dockers, Greyder, Nevzat Onay, Yatsan, Taç ve Merinos markalarla hizmet verdiklerini belirtti. Ayrancılar’daki fabrikalarında tecrübeli ekibi ve modern makinalarıyla, yılda 15 milyon adet ofset baskılı kutu üretimi yaptıklarını belirten Güven, “Ofset baskılı kutu bizim işimiz ve biz İstanbul’un büyük markaları başta olmak üzere Türkiye’nin lider firmalarının kutu ihtiyacını karşılıyoruz. Daha da büyümeyi esas alarak yurtdışında yerimizi almaya hazırlanıyoruz. Önümüzdeki yıllarda 15 milyon ofset baskılı kutu rakamımızı 30 milyona çıkarmayı hedefledik” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!