Lezzet Durakları

Güncelleme Tarihi:

Lezzet Durakları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2015 01:12

Hürriyet Ege'nin klasikleşen lezzet durakları köşesinde bu pazar birbirinden leziz adresleri sizler için derledik.

Haberin Devamı

Burgola Optimum’da
BAYDÖNER, odun ateşinde pişen döneri alışılmışın dışında bir konseptle sunduğu yeni markası Burgola’nın İzmir’deki ikinci şubesini Gaziemir Optimum AVM’de açtı. Baydöner CEO’su Bülent Polat, “Burgola için Türkiye’deki birçok yemek grubuna hizmet ve danışmanlık veren bir İngiliz firmayla çalıştık. Önde görülen bir marka var ama arkasında gerçekten ciddi bir emek ve çalışma mevcut. Baydöner Burgola Optimum AVM’yle birlikte 85 şubeye ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. En kısa zamanda 100’lü rakamlara, 5 yıl içinde ise 300 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Yurt dışı büyüme planlarımız eskiden beri vardı ve önümüzdeki 5 yılda hızlandırmayı planlıyoruz. Özellikle Almanya’dan başlayan bir Avrupa büyümesi planımız var. Yeni markamız Baydöner Burgola’yla bunu hızlandıracağız” dedi. “Coştur döneri” sloganlı, ‘Candan’, ‘Salsala’ ve ‘Acıbana’ gibi soslarıyla dönerin yeni ve benzersiz hallerinin yer aldığı Baydöner Burgola’nın Optimum AVM şubesi toplamda 75 misafir ağırlama kapasitesine sahip.

Lezzet Durakları

Okyanus Balık ucuzluğun adresi
GEÇTİĞİMİZ aralık ayında yeniden kapılarını açan efsane balık restorak Okyanus, bir ay içinde rekor müşteriye hizmet verdi. Öğle mönüsüne uyguladığı indirimli fiyatlarla da çevredeki işyerlerinin gözdesi oldu. Mekanın sahibi Coşkun Işık, “Balığın en tazesini tek tek seçerek alıyoruz. En kaliteli mezeleri hazırlayarak misafirlerimize unutamıyacakları geceler yaşatıyoruz. Hafta sonları ise Türk Sanat Müziği’nin nağmeleri eşliğindeki fasıl konuklarımızın çok ilgisini çekiyor. Kaliteden ödün vermeden, İzmir’e ucuzluğu getiren restoran olarak hizmete devam edeceğiz” dedi.
Lezzet Durakları



Üçüncü şube Bornova’ya
20 yıl önce Kuşadası Davutlar ve Merkez’de hizmet vermeye başlayan Fedo Bistro Cafe yenilenen konsepti ile İzmir’de açıldı. Bornova Suvari Caddesi’nde hizmet vermeye başlayan Fedo Bistro Cafe dünya mutfağının yer aldığı lezzetleri ile dikkat çekiyor. Yemek konseptinin yanı sıra tatlı ve kahvaltısı ile de ön plana çıkan Cafe’de maç yayınlarını da izlemek mümkün. 100 kişilik kapasitesi ile her kesime hitap eden Fedo Bistro Cafe haftanın yedi günü hizmet veriyor. Önümüzdeki 2 yılda İzmir ve çevresinde 10 şube daha açmayı hedeflediklerini belirten işletme sahibi Ferdi Ejder müşterilerimizin talepleri doğrultusunda İzmir’de hizmete girdik. 20 yıllık tecrübemiz ve kaliteli hizmet anlayışımız ile yolumuza devam ediyoruz” dedi.
Lezzet Durakları

Haberin Devamı


Harbi Meyhane
ALSANCAK’ta buram buram tarih kokan bir mekan Harbi Meyhane. Muzaffer İzgü Sokak’ta, bir dönem Fransız Konsolosluğu olarak hizmet veren mekanda, Harbi mezeleri, lezzetli yemekleri ve İzmir atmosferi ile 1958’den beri Alsancak aşığı olan Zafer Can, Selma Can ve Ailesi tarafından ağırlanacaksınız. Zafer Can’ın 2005’te Mustafa bey Caddesi’nde “Canteen” ile başlayan lezzet, 2013’te ise “The Radio Bar”da eğlence yolculuğuna şimdi de “Harbi Meyhane” yeni bir durak katıldı.
Ön - Arka bahçe , Alt Kat, Salon ve değişik içki isimlerinin verilerek dekore edilen özenli odalarında meyhane kültürü yaşayarak güzel zaman geçirebilirsiniz.

Lezzet Durakları

Haberin Devamı

Kadın girişimciden BEGOS’a ilk restoran
BUCA Ege Giyim Organize Sanayi Bölgesi’nde (BEGOS), çalışanlarının çoğu kadın olan Ev Cafe Restoran törenle açıldı. Uzun yıllardır CNS markasıyla tekstil alanında faaliyet gösteren Canan Kırıkkaya, yanına kadın arkadaşlarını da alarak fabrikalarının altında bulunan dükkanı restorana çevirdi. Organize sanayi içinde duyulan ihtiyaç üzerine mekan açma kararı aldıklarını ifade eden Kırıkkaya, “Maalesef, BEGOS’ta iş yapan dostlarımızın sabah kahvaltısı ve öğle yemeklerini yiyebilecekleri bir yer yoktu. Aynı şekilde bizim de böyle bir şansımız olmadığı için restoran açmaya karar verdik” dedi. Gelen misafirlerin ev yemeklerinin her çeşidini bulabileceklerini belirten Kırıkkaya, “Restoranımızın dekorasyonunun yanı sıra adını da Ev olarak koyduk. Zeytinyağlılardan sulu yemeklere kadar evinizde ne pişiyorsa hepsini bulabileceksiniz” dedi.

Lezzet Durakları

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!