Lezzet Durakları

Güncelleme Tarihi:

Lezzet Durakları
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2010 21:57

Haberin Devamı

Yörük Ali Restoran Kordon’a şube açtı? Eray ARPAŞİN, (DHA)izmir’de yıllardır yemek sektöründe hizmet veren Yörük Ali Restoran, 1. Kordon’da yeni şubesini açtı. İsa İlçi’nin 25 yıl önce kurduğu restoran aile işletmesi olarak hizmet veriyor. Açılan şube, oğul Fırat İlçi tarafından işletiliyor. 24 çeşit zeytinyağlı, 36 çeşit Türk mutfağı yemekleri ve 40 çeşit açık büfe kahvaltısıyla haftanın yedi günü 24 saat yemek keyfi sunan Yörük Ali, İzmirliler’e deniz kenarında yemek yiyebilecekleri nezih bir ortam sağlıyor.

Mövenpick Otel’de dünya mutfakları

? izmir, (DHA)MÖVENPİCK Hotel izmir, aşçı Barış Torcu’nun yenilediği mönüsünü lezzet severlere tanıttı. Yeni mönüde Türk mutfağından Uzakdoğu’ya kadar dünya mutfaklarından birçok örneği bulundurmasının yanısıra, yenilikçi ve yaratıcı tatlar da dikkat çekiyor. Fırınlanmış Kucu İncik, Linguine Vongole, Kadayıflı Karides Sarma, yanısıra tatlılardan Cafe Cream Brüle, Vanilyalı Mövenpick Dondurması büyük beğeni topladı.

Rosemary günün her saatinde

Haberin Devamı

? Bülent KATARCI  HÜRRİYETİZMİRLİ girişimciler Güven Güleroğlu ve Volkan Piyale, Balçova Ege Park’ta İtalyan rüzgarı estiriyor. Akdeniz’in mucize bitkisi Rosemary’nin adını verdikleri restoranda İtalyan ağırlıklı makarna ve pizzaların tüm çeşitlerinin bulunduğunu söyleyen Güleroğlu, “Türk mutfağından Akçaabat köftemiz özel bir yemek. Risotto ve pizzada çok iddialıyız. Bonfile, dana pirzola ve beyaz et gözde spesiyallerimizden. Mutfak şeffaflık üzerine kurulu” dedi. Kahvaltı servisinin 10.00’da başladığı mekanda, çarşamba, cuma, cumartesi günleri canlı müzik yapılıyor.

RH Kahve Diyarı gençlerin mekanı

? Mehmet YENEN / SİMAV, (DHA)KÜTAHYALI girişimciler Ali Rıza Özkul ve Selim Köken, Simav’dagenç nüfusa yönelik 4 Eylül Mahallesi 4 Eylül Caddesi üzerinde ‘RH Kahve Diyarı’ isimli işyeri açtı. Açılışı yapan Belediye Başkanı Kasım Karahan, 2 bin 200 dolayında üniversitelinin öğrenim gördüğü ilçede böyle bir ortama ihtiyaç olduğunu söyledi. Karahan, Simav’da yatırım yapmak isteyenlere her türlü kolaylığı gösterdiğini de hatırlattı. Açılışa katılanlara çay ve kahve ikram edildi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!