Levent Marina prestij kazandı

Güncelleme Tarihi:

Levent Marina prestij kazandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2013 01:39

İZMİR'de, 61 yıldır imalat sanayiinde faaliyet gösteren Dirinler Döküm Sanayi Ticaret A.Ş.'nin 2010 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'nın ihalesini kazanarak aldığı Levent Marina, kentin prestijli mekanlarından biri haline getirildi.

Haberin Devamı



Dirinler Ailesi'nden Melih Dirin'in büyük çaba gösterip, İzmir'e ve turizme kazandırdığı ‘Levent Marina’ müşteri portföyüyle, gönül rahatlığı içinde gidilebilecek mekanlar arasındaki yerini sağlamlaştırdı. Dirinler Döküm Sanayi Turizm Liman İşletmeciliği ve Ticaret Anonim Şirketi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Melih Dirin, Levent Marina'da konseptini bozacak hiç bir duruma müsaade etmediklerini belirtti.
Levent Marina'nın eski günlerini unutturan ve bugün konseptli 10 mekandan 6'nın işletmesini de üstlenen Melih Dirin, İzmir'e kazandırdıkları kaliteli mekanlarla gurur duyduklarını dile getirdi. İzmir’in en güzel mekanlarından biri olmasına rağmen saklı kalan Levent Marina'yı canlandırıp hak ettiği güzel günlere taşımak gibi bir misyonları olduğunu söyleyen Dirin, “Sağladığımız yatırımlar ile Levent Marina'yı baştan aşağı yenileyerek, İzmirliler'in ilgi gösterdiği, merak ettiği bir mekan haline getirdik. Levent Marina'da konferans, şirket seminerleri ve nikah gibi birçok organizasyona yaptığımız ev sahipliği ile organizasyonlara ortak oluyor mutluluğu paylaşıyoruz. Ekip olarak bugünlere gelebilmek için birçok emek sarf ettik. Bu emek ve özverinin boşa gitmesini istemiyoruz. Bu nedenle burada konsepti bozacak durumlara anında müdahele ediyoruz” dedi.
Dirinler Ailesi ve çalışanları olarak per ne yaparlarsa en güzelini, en kalitelisini yapmakla mükellef olduklarına indandıklarını dile getiren Melih Dirin şunları söyledi:
“Bize yol gösteren ilkelerimizden asla vazgeçmeyeceğiz. İzmir'in en kıymetli yerlerinden biri olan Levent Marina'yı hak ettiği konuma taşıma, itibarlı, nezih ve kaliteli bir yer haline getirme hedeflerimize her gün biraz daha yaklaşıyoruz. Bu açıdan marinaya yaptığımız yatırımlarımız artarak sürecek. Kökleri ve geleceği İzmir'de olan bir aile olarak önce kentimize sonra ülkemize simge bir yer ve gıpta ile bakılan bir tesis kazandırmak olan öncelikli amacımıza yaklaşmış durumdayız. Levent Marina'yı İzmir'e yakışır bir hale getirmek için yatırımlardan kaçınmayacağız.”
Levent Marina içerisinde yer alan Apropo Cafe, Bar Vivo, Pourt Lounge, Cicogna Restaurant, Potiri Meyhane ve Tarasa Nostaji'nin işletmesini de Melih Dirin üstlenmiş durumda

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!