Kuşadası’nda Anadolu Ateşi

Güncelleme Tarihi:

Kuşadası’nda Anadolu Ateşi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2015 01:20

AYDIN’ın Kuşadası İlçesi’nde, iki haftada bir sahne alan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, beğeni toplayan bir gösteriye daha imza attı.

Haberin Devamı

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Efes Kongre Merkezi’nde (KOMER) sahneye çıktı. TÜRSAB ve Kuşadası Belediyesi katkılarıyla gerçekleşen gösteriye, yerli ve yabancı çok sayıda tatilci yoğun ilgi gösterdi. Ekibi izleyenler arasında Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu, Selçuk Belediye Başkan Yardımcıları Atilla Aksoy ve Bülent Cinel’in de yer aldığı görüldü. Yaz boyunca Kuşadası ve Selçuk’u ziyarete gelecek ekibin Anadolu kültürünün en beğenilen motiflerini dansla harmanlaması beğeni topladı. Konser sonunda izleyenler, topluluğu ayakta alkışladı. 15 günde bir Kuşadası’nda sevenleriyle buluşacak ekibin bir sonraki gösterisinin yine KOMER’de 22 Temmuz çarşamba günü saat 21.30 olarak açıklandı.

Dünya turu kapsamında iki haftada bir Kuşadası’na misafir olacaklarını ve bölgenin kültür sanatla daha çok tanınır hale geleceğini belirten Anadolu Ateşi Dans Topluluğu Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, yoğun ilgiden memnun olduklarını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!