Kuaför değil patronlar kulübü

Güncelleme Tarihi:

Kuaför değil patronlar kulübü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2015 01:12

GÜRHAN Çiçek... Yaklaşık 35 yıldır kuaförlük yapıyor. Ama onu meslektaşlarından farklı kılan bir yanı var. Gürhan Çiçek’in müşterilerinin önemli bir kısmı İzmir, hatta Türkiye’nin ünlü iş insanlarından oluşuyor. Ayrıca, 20 ay önce Alsancak’ta 700 bin lira yatırım ile açtığı Gürhan Barber’da sunduğu ürün yelpazesi alanında da Türkiye’de ilklerde.

Haberin Devamı

Ailesinin tüm karşı çıkmalarına karşı 11 yaşında çırak olarak İzmir’de mesleğe adım attığını anlatan Gürhan Çiçek, “Yer süpürdüm, tuvalet temizledim. Bu işin racanu bu. Her aşamasını bilmek gerekiyor. Daha sonra ise İstanbul’a gittim. Orada da büyük bir ismin yanında 9 yıl çalıştım. Zincir bir markanın bir salonu işlettim ve sonrada kendi yerimi açtım. 11 yıl önce de İzmir’e döndüm. Önce Karşıyaka, ardından da Alsancak’a geçtim. 20 ay önce ise Gürhan Barber olarak Alsancak’ta 700 bin lira yatırımla yeni yerime geçtim. Burada saç kesiminden manikür pediküre, cafe-bardan saunaya, masajdan VIP bölüme oldukça geniş ürün portföyümüz var. Ege’nin tek oksijen barı da yine bizim bünyemizde” bilgisini verdi.

Kuaför değil patronlar kulübü

LİSTE KALABALIK
Müşterilerinin önemli bir kısmının iş adamlarından oluştuğunu dile getiren Gürhan Çiçek, şöyle devam etti:
“Çok çalışan ve büyük şirketleri yöneten patronlar kendini gün boyu iyi hissetmek için bizi tercih ediyor. İstanbul’da çalıştığım yıllarda da bu böyleydi. Kibar Holding’in patronu Ali Kibar, Mavi Jeans’in patronu Çetin Akay, Pegasus’un patronu Ali Sabancı, Tekfen’in kurucuları Necati Akçağlılar ve Feyyaz Berker, Polisan’ın sahibi Emin Bitlis, Granit Center’ın sahibi Bülent Sabuncu gibi uzun bir liste vardı. İzmir’de de yine müşterilerimin önemli bir kısmı iş dünyasından. Ak Döküm’den Sinan Atik, Gedik Piliç’ten Hayri Gedik, Özlem Tavukçuluk’tan Yaman Akiş, Güres’ten Ömer Güres, Mert Optik’in sahibi Mert Pala ve daha birçok isim beni tercih ediyor. İstanbul, Balıkesir, Bodrum ve Manisa’dan da gelen müşterilerim var. VIP’te ise 90 müşterimiz bulunuyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!