KSK doğru yolda

Güncelleme Tarihi:

KSK doğru yolda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2008 00:00

Geçen sezon Karşıyaka'da forma giyen futbolcuların çoğuyla yolların ayrılması, ’’Neler oluyor?’’ sorusunu gündeme getirirken, tecrübeli teknik patron, şampiyonluk mücadelesi verecek kadronun dörtte üçününün 27 Haziran'a kadar hazır olacağını açıkladı.

KSK'deki yaprak dökümü yeni sezon öncesi camiayı endişelendirirken, Teknik Direktör Reha Kapsal, 27 Haziran'da başlayacak kampa kadar kadronun 4'te 3'ünün hazır olacağını açıkladı. İnanç, Zafer, Uğur, Aydın, Olcan, Sezer, Cihan Korucuoğlu, Savaş, Serkan Bekiroğlu, Emrah, Mehmet Kahriman, Mustafa, Özgür'le yolları ayırıp, Şehmus ve Serkan İrdem'le anlaşamayan İzmir temsilcisinin teknik patronu, ’’Planlarımızda şaşma yok’’ dedi.

Disiplinli çalışıyoruz

Kulüp politikası ve teknik kararlar yüzünden bazı oyuncularla yolların ayrıldığını belirten Kapsal, ’’Değişimin büyük olduğunu kabul ediyorum. Ancak unutulmasın ki KSK 13 yıldır en ufak bir heyecan dahi yaşamamış. Harcanan paralara, kurulan kadrolara bakıldığında hep büyük hayallerden bahsedilmiş, ama sonuç yok. Demek ki bir yanlış var. Aynı hatalara düşmemek için son derece disiplinli bir şekilde gerekenleri yapıyoruz’’ dedi.

Endişeye gerek yok

Kulüpte neler yaşandığını camianın merak ettiğinin bilincinde olduklarını vurgulayan Reha Kapsal, ’’Ciddi bir çalışma sonucu oluşturduğumuz transfer listesini yönetime verdik. Bu listede alt liglerden de futbolcular bulunuyor. Kimse endişelenmesin. 3.Lig'den gelen futbolcu da sahaya çıkıp, KSK formasını en iyi şekilde temsil edecektir. Futbolcunun hangi ligde oynadığı değil, nasıl çalıştırıldığı önemli’’ diye konuştu.

Yıldızlar da olacak

Sadece genç ve kapasiteli oyuncu almayacaklarını da hatırlatan Kapsal şunları söyledi: ’’Bazı mevkiilere, kalitesini ispatlamış isimler gelecek. Kaleci Ramazan ve forvet Ufuk'la görüşülüyor. Bizim için asıl olan, takım felsefesine uyan isimlerin bir araya gelmesi. Yabancı için Kuzey Avrupa'dan Afrika'ya kadar geniş alanda çalışmalar var. 27 Haziran'da tesislerimizde toplandığımız zaman üç-dört isim hariç kadromuz belli olacak.’’

Altınordu'ya iki amatör

KONGRE hazırlıklarını sürdürürken, transfer çalışmalarını da ihmal etmeyen Altınordu, defansına amatör kümeden çifte takviye yapıyor. Bergama'dan Esen (24) ile Yeşilova'dan Osman'la (23) anlaşan kurmaylar, iki defans oyuncusuna kongreden sonra imza attırmayı planlıyor.

Akhisar dikkatli

AKHİSAR Bld Teknik Direktörü Atilla Özcan, kadroda büyük değişiklik düşünmediklerini söyledi. Mevcut takımı koruyup 3-4 takviye planladıklarını belirten Özcan, ’’Fırat, Azmi, Ufuk ve Emre'ye gelen teklifler var. Bu oyuncuların durumuna göre hareket edeceğiz’’ dedi.

Y.Menemen çok hızlı

ÜÇÜNCÜ Lig'in yeni ekibi Y.Menemen Bld transfere hızlı başladı. Sarı-lacivertliler, Urla Gençlik'te forma giyen orta saha oyuncuları Fettah, Mert ve Mehmet'in yanı sıra solbek Rıfat'la söz kesti. Çiğli Bld'nin golcüsü Emrah'la da el sıkışan Menemen, 7 Temmuz'da top başı yapacak.

Baldwin olmadı

PINAR Karşıyaka'nın gündemine aldığı ABD'li Antrenör Tab Baldwin'de sorun çıktı. Para dahil her konuda prensipte anlaşma sağlanan tecrübeli teknik adamın ailevi sorunları nedeniyle son anda İzmir'e gelmekten vazgeçtiği açıklandı. Kızılyıldız'ın eski Antrenörü Stevan Karadzic'le de maddi konularda anlaşmazlığa düşen Kaf-Kaf, rotayı yeniden yerli pazarına çevirdi. KSK'ye her konuda ’’evet’’ diyen Ayhan Kalyoncu'nun yanı sıra İhsan Bayülken'le görüşecek Kaf-Kaf, bu hafta içinde son kararını verecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!