Kraliyet Orkestrası destek için çalacak

Güncelleme Tarihi:

Kraliyet Orkestrası destek için çalacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2010 00:00

Hollanda Kraliyet Orkestrası, Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’nın 3’üncü eğitim merkezinin kurulmasına katkı sağlamak için konser verecek.

Haberin Devamı

HOLLANDA Kraliyet Filarmoni Orkestrası, çifte yıldönümünü ilk kez geleceği Türkiye’de kutluyor. Yamanlar Eğitim Merkezi ve Altındağ’da Rasih Somer Eğitim Merkezi’nde kayıtlı olan yüzlerce öğrenciye haftanın 6 günü eğitim veren ve eğitim merkezlerine kayıtlı yüzlerce veliye okuma-yazma, biçki-dikiş kursları açan EÇEV’in, yenisini eklemek istediği 3’üncü eğitim merkezine Hollanda’dan destek geldi.
Çocuklar için çalacak
160 yıllık Hollanda Kraliyet Filarmoni Orkestrası kraliyet unvanını alışının 100. yılında EÇEV’in çocukları için çalacak. Konserin geliri ile 500 öğrencinin eğitim aldığı EÇEV eğitim merkezlerinin 3’üncüsünün kurulmasına katkı sağlanması amaçlanıyor. Kristal Yağları, Denge Yeminli Mali Müşavirlik ve Ariza Gıda’nın sponsorluğunda gerçekleştirilecek konserin mekan destekçiliğini ise İzmir Büyükşehir Belediyesi yapıyor.
Tanıtıma büyük katkı
60 sanatçıdan oluşan Kraliyet Filarmoni Orkestrası üyelerinin aileleriyle birlikte ülkemize gerçekleştirecekleri seyahat programı içinde yer alan konser, hem Türkiye’nin hem de İzmir’in tanıtımı açısından büyük bir önem taşıyor. Konser yarın saat 20.00’de Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. Bilgi ve Davetiye için 0 232 4259797 numaralı telefondan Ege Çağdaş Eğitim Vakfını arayabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!