Kör değiliz

Güncelleme Tarihi:

Kör değiliz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

BUGÜN biraz ‘‘derin’’ dedikodulara inelim. Dedikodumuzun baş aktörü tanıdık. Fazla bilgi yok. Diğer iki oyuncu ise biri uzatmalı sevgilisi, diğeri çiçeği burnuda karısı. Anladığınız gibi üçlü oyun. İzmir'in ‘‘ünlü’’ bar sahibinin cambazlığını gözler önüne sereceğim.

EFENDİM, bar sahibimiz evlilik hazırlıkları yaparken geceyarısı işbaşındayken güzel müşterisiyle tanışır. Aşk meleği Eros okunu öyle bir atar ki kötü giyimiyle ünlü ‘‘duvar’’ lakaplı işletmeci yıldırım çarpmışçasına aşık olur. Evlilik hazırlıkları da rafa kalkar. Gelin adayı ise evde saf saf müstakbel kocasını bekler.

‘‘DUVAR’’ bir gün soluğu nişanlısının yanında alır. ‘‘İşlerim çok yoğun. Seni seviyorum. Ama bunu biraz erteleyelim’’ diyerek zaman kazanır ve soluğu yine sevgilinin koynunda alır. Ama evliliği erteleme kararına büyük ağalar karşı çıkar, çifti nikah masasına oturturlar.

ANCAK güzel ‘‘metres’’ kötü giyimli sevgilisinden bir türlü vazgeçmez. Uzun balayından sonra işinin başına geçen baş aktör, yasak ilişkisine devam eder. Bakalım, bu ilişki ve evliliğine ne zaman dışarıdan müdahale gelecek? Son söz... Sakın kimse bu öyküyü yalanlamaya kalkmasın...

Meraklı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!