Konservatuarlı öğrenciler Barış Manço'yu unutmadı

Güncelleme Tarihi:

Konservatuarlı öğrenciler Barış Mançoyu unutmadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 16:25

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı ölümünün 17’inci yıldönümünde Barış Manço için anma konseri düzenledi. Anma konserine Barış Manço’nun kız kardeşi İnci Manço İlbay da katıldı.

Haberin Devamı

Şarkıcı, besteci, söz yazarı, televizyon programı yapımcısı, köşe yazarı, devlet sanatçısı ve kültür elçisi olarak bilinen Barış Manço için Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı bir anma programı düzenledi. Kültür Merkezi Lale Salonu’nda düzenlenen programa, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda sanatsever katıldı. Barış Manço’nun hayatından kesitlerin sunulduğu sinevizyon ile başlayan anma programı, Manisa Büyükşehir Belediye Konservatuarı öğrencileri tarafından hazırlanan koreografi ile devam etti. Çocuk Korosu’nun söylediği ’Arkadaşım Eşek’ parçasının ardından Barış Manço ile özdeşleşen, dillere pelesenk olmuş birçok şarkı sanatseverlerle birlikte söylendi.

Konservatuarlı öğrenciler Barış Mançoyu unutmadı


"MİLYONLARIN AĞABEYİ GİBİYDİ"

Haberin Devamı

Manisa’da Barış Manço’yu anma etkinliği olacağını duyduğunda çok mutlu olduğunu ifade eden İnci Manço İlbay, "Anma programında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Eminim ki Barış bizleri görüyordur. Ben Barış’ı bir tek benim ağabeyim zannederdim. Meğerse Barış milyonların ağabeyiymiş. 41’inci sanat yılında hayatını kaybetmişti. Ben sanat yılının halen devam ettiğine inanıyorum" dedi.

Programda seslendirilen eserlere, salonu dolduran yüzlerce sanatsever eşlik ederek, geceye renk kattı. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, koro ve solo parçalardan oluşan konser sonunda ayakta alkışlandı.





BAKMADAN GEÇME!