Kolları sıvadılar

Güncelleme Tarihi:

Kolları sıvadılar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2013 01:14

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki gün Ankara’da düzenlediği toplantıda, Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerde kesinleşen belediye başkan adaylarını açıkladı.

Haberin Devamı

Buna göre, MHP’nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı mevcut Başkan Cengiz Ergün, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı mevcut Başkan İsmail Ok, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı da Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak oldu.


Cengiz Ergün, “Öncelikle Allah’ın hakkımızda hayırlısını göstermesini diliyorum. Genel Merkez’e, sayın Genel Başkan’a ve bizi bu göreve laik görenlere teşekkür ediyorum. Biz de aldığımız bu görevi seçimlerde de sürdürmek için çalışacağız. Bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Kalan sürede de Manisalılara yeni projelerimizi anlatıp bu güzel şehre hizmet etmek istiyoruz” dedi.


İsmail Ok, göreve hazır olduğunu kaydetti. 2009’daki seçimlerde MHP’nin 10 bin olan oyunu 60 bine yükselterek yüzde 41.1’le seçilen Ok, “Gelecek seçimlerde bir önceki başarımızı tekrarlayacağımızı düşünüyorum. Yaptıklarımızla her partiden Balıkesirli’nin takdirini kazandık. Allah’ın izni, Balıkesir halkının desteğiyle büyükşehiri kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı


MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak’ın adayı olarak açıklanmasını değerlendiren İl Başkanı Fevzi Köse ise, “Ali Uzunırmak, Aydın’a gerek siyaseten, gerekse işadamı olarak her zaman faydalı olmuş bir isim. Bizim ağabeyimiz, Aydın’ın da efesi. Adaylığının kesinleşmesiyle daha da güçlendik. Büyükşehiri kazanma inancımız daha da arttı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!