Kocaoğlu'na 6 yeni danışman

Güncelleme Tarihi:

Kocaoğluna 6 yeni danışman
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2014 01:06

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, 30 Mart seçimlerinin ardından kadro değişikliklerinden sonra ve yeni dönemde birlikte çalışacağı danışman kadrosu da ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Seçimden önceki dönemde de başkanlık danışmanı olan şehir ve bölge plancısı, sosyolog İlhan Tekeli, iktisatçı Mehmet Emin Dursun Ural, Adnan Saygun Sanat Merkezi'nin mimarı Tevfik Tozkoparan'la yola devam eden Kocaoğlu, bu isimlerin yanına 6 yeni ismi daha danışman kadrosuna aldı.
Kocaoğlu'nun daha önceden adını açıkladığı Çankaya Belediyesi eski Başkanı Bülent Tanık kent ağları ve Akdeniz Akademisi'yle ilgili çalışacak. Geçmişte Dokuz Eylül Senfoni Orkestrası Şefliği de yapan Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestra Şefi İbrahim Yazıcı kültür ve sanat konusunda danışmanlık görevi yapacak.
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü öğretim üyesi, Yarımada Proje Yarışması birincisi Koray Velibeyoğlu ise yarımada projesiyle ilgilenecek. Büyükşehir Belediyesi şirketi İZENERJİ'nin eski Genel Müdürü Ali Sabuktay da bu dönemde başkanın danışmanı olarak görev yapacak. Eşrefpaşa Belediye Hastanesi Diş Hekimleri'nden Semra Öke de başkan danışmanı olarak atandı. Kadrosunun son ve sürpriz ismi ise gazeteci-program yapımcısı Hasan Tahsin Kocabaş oldu. Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi mezunu olan Kocabaş'ın Ahmet Piriştina Kent Arşivi'yle ilgili çalışmalar yapması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!