Kocaoğlu'dan çağrı: "Mücadeleye devam"

Güncelleme Tarihi:

Kocaoğludan çağrı: Mücadeleye devam
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2014 01:24

BEŞ yıldır projeleriyle Seferihisar’ın adını duyuran ve seçim sloganını “Bu Daha Başlangıç” olarak belirleyen CHP’li Belediye Başkanı Tunç Soyer, gençlerle mangal partisinde buluştu. Sığacık’taki etkinliğe, hafta sonunda Seferihisar’ın köyleri Gödence, Bademler ve Turgut’u gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da katıldı.

Haberin Devamı


Gençlerle sohbet eden Kocaoğlu, “Kızlı-erkekli mücadele edip, ülkeyi sağlıklı, dürüst ellere teslim etmek durumundayız. Şimdiye kadar, ‘Bal tutan parmağını yalar’, ‘Çalıyorlar da iş yapıyorlar’ gibi lafların nereye kadar geldiğini hep birlikte gördük. Onun için hepimiz, bir olalım. Bu işin sonu yok, kentimize, ülkemize sahip çıkacağız” dedi.

Seracılık için arazi
Seferihisar ve çevresinde yapacakları projelerden sözederken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yazdığı mektubu hatırlatan Kocaoğlu, “Bu mektup Seferihisar’ı çok yakından ilgilendiriyor. Termal kaynakları çıkarttık. 2.5 senedir minimum 800 dönüm serayı ısıtacak su yeraltında çürüyor, borular da paslanıyor. Başbakan’dan seracılığı teşvik için hazine arazisi istedim. 800 dönüm sera yaparsak, 800 kişiye istihdam sağlarız. Turizme su verilecek, kaplıcalar, kür merkezleri kurulacak. Mektubun cevabını bekliyoruz. Ama bizim iki dönüm yerimiz var orada. İki dönüm örnek sera yaparak çalışmayı başlatıyoruz” dedi. ? İZMİR, (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!